Google Website Translator Gadget_________ ATTENTION "Αγγλικά" is ENGLISH !!!!!

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2009

Δρ. Σάραρ Λεβ Αρί PhD – Ισραήλ

Δρ. Σάραρ Λεβ Αρί PhD – Ισραήλ
Συνδυαστική Ιατρική με την χρήση πολλαπλών μεθόδων στην αντιμετώπιση του καρκίνου.

Σύμφωνα με το American Cancer Society, παρά την ανάπτυξη συμβατικών μεθόδων για την αντιμετώπιση του Καρκίνου (χειρουργική. Χημειοθεραπεία και ραδιοθεραπεία) ο αριθμός περιπτώσεων καρκίνου και ο αριθμός θανάτων συνεχίζει να αυξάνεται.

Μία από τις στρατηγικές που ερευνάται σήμερα είναι η αποτελεσματικότητα του συνδυασμού βοτάνων, βελονισμού, μεθόδους mind-body, διαλογισμός και άλλων συμπληρωματικών θεραπειών μαζί με τις συμβατικές Ιατρικές Ογκολογικές θεραπείες. Ο συνδυασμός αυτός ίσως αυξήσει την αποτελεσματικότητα των τωρινών θεραπειών, να μειώσει τις παρενέργειες και να αυξήσει την ποιότητα ζωής του ασθενή.

Σημειώσεις :
· Γυναίκες οι οποίες εκτελούν σωματικές ασκήσεις π.χ. Qi Qong έχουν 3 φορές λιγότερες πιθανότητες να εμφανίσουν καρκίνο του μαστού.

· “Let your food be your medicines”, Rambam
Τροφές blockers του πυρηνικού παράγοντα Nf-kB :
Τζίντζερ, κρεμμύδια, πιπεριές, καρότα, κόκκινο κρασί, Tumeric, Peperin, Curcumine
Κουρκουμίνη (Curcumine)+Gemcitabine για την αντιμετώπιση του παγκρεατικού καρκίνου http://www.clinicaltrials.gov/

· Για την αντιμετώπιση του άγχους και της κατάθλιψης οι θεραπευτές πρέπει να εντάξουν και να καλλιεργήσουν στην τέχνη τους «αγάπη, συγχώρεση, διακόσμηση, προσευχή, διαλογισμό, yoga, ταξίδια, γράψιμο, ποίηση, χορό και κατευθυνόμενη φανταστική απεικόνιση – guided imagery»
Πληροφορίες κάνοντας Google το “turning point association”?

Δεν υπάρχουν σχόλια: