Google Website Translator Gadget_________ ATTENTION "Αγγλικά" is ENGLISH !!!!!

Τετάρτη, 1 Ιουλίου 2009

Διαφήμιση Σεμιναρίου


Ακολουθεί διαφήμιση, συγχωρέστε με που το αναρτώ στο blog μου αλλά ο συνδυασμός της δυναμικής των ομιλητών (θεωρούνται οι καλύτεροι Ρεφλεξολόγοι του πλανήτη), η προσιτή τιμή του 1ου σεμιναρίου και το θέμα που θα αναπτύξουν νομίζω ότι αξίζει ώστε να ενημερωθούν όλοι οι συνάδελφοι.
Μπορείτε και να το προσπεράσετε.Το Natural Health Science αντιλαμβάνοντας τα τελευταία χρόνια την κατακόρυφη ανάπτυξη και ζήτηση των Συμπληρωματικών - Εναλλακτικών Θεραπειών κατά επέκταση ικανών Θεραπευτών κατανοεί την ανάγκη για συνεχόμενη επαγγελματική εξέλιξη. Προχωρήσαμε λοιπόν στην υλοποίηση Μετεκπαιδευτικής Συνεργασίας, για τους Ρεφλεξολόγους, με τον εκπαιδευτικό οργανισμό Touchpoint. Δημιουργοί του είναι το ζεύγος Πίτερ Λουντ Φράντσεν και Ντόρτε Κρόγκσγκαρντ. Κατάγονται από την Δανία και με το πολύχρονο εκπαιδευτικό έργο τους έχουν συμβάλλει κατά πολύ ώστε η Δανία (το 1/4 των κατοίκων έχει δεχτεί Ρεφλεξολογία) να θεωρείται ο κυριότερος Ευρωπαϊκός πυρήνας της Ρεφλεξολογίας.

Σχετικά με τον Διεθνή Εκπαιδευτικό Οργανισμό Touchpoint

Να είναι κανείς ανοιχτός σε νέα γνώση – η οποία και να εφαρμόζεται.
Το Touchpoint προσφέρει ομιλίες, σεμινάρια και συνεχόμενη επαγγελματική εξέλιξη (CPD) για συμπληρωματικούς θεραπευτές. Απευθύνονται κυρίως σε επαγγελματίες Ρεφλεξολόγους.
Παραδείγματα ομιλιών σε όλο τον κόσμο:
· 2ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο RIEN – Ολλανδία 1996 – Παρουσίαση της Ρεφλεξολογίας στην Δανία

· Συνέδριο του Διεθνές Συμβουλίου Ρεφλεξολογίας ICR (International Council of Reflexologists) – Ρώμη 2001 - Ζωτική ενέργεια (Life Energy)

· Ημερίδα Σωματείου Νοτίου Αφρικής – Μάρτιος 2002 – Παιδική ωτίτιδα μέσο ους.

· 5ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο RIEN – Ιταλία 2003 Προβλήματα Γονιμότητας

· Ημερίδα Σωματείου Αυστραλίας – 2006 Τι κάνει την μεγάλη διαφορά σε μία Ρεφλεξολογική Συνεδρία

Το Touchpoint προσφέρει ένα εύρος από μετεκπαιδευτικά σεμινάρια με κοινό τίτλο: Round about…(Περί - κυκλώνοντας…). Σε κάθε σεμινάριο συγκεντρωνόμαστε σε συγκεκριμένο πρόβλημα υγείας ή περιοχή του σώματος και το κοιτάζουμε με μεγάλη λεπτομέρεια από διαφορετικές οπτικές γωνίες.Η ειδικότητα μας είναι η προσθήκη πολλών διαφορετικών μεθόδων Ρεφλεξολογίας.
Θα συστηθείτε με την:

· Νεύρο-Ρεφλεξολογία,
· Διάφορες Σκανδιναβικές μεθόδους, Karl Axel Lind, Hanne Marquardt
· Νέες ανακλαστικές ζώνες για μύες κ.α.

Με σκοπό το να γίνετε ακόμα πιο αποτελεσματικοί και άμεσοι στις συνεδρίες σας θα διδαχθείτε διάφορες διαδικασίες αξιολόγησης ώστε να μπορείτε να εκτιμήσετε τον ασθενή πριν και μετά την θεραπεία.Πάντα συμπεριλαμβάνουμε συμβατική γνώση όπως εκτενή ανατομία/φυσιολογία, παθολογία και αλλοπαθητική θεραπεία αλλά κοιτάμε επίσης τις φιλοσοφικές και ψυχολογικές συνυπαιτιότητες που παίζουν ρόλο.

Τα θέματα των σεμιναρίων μας συμπεριλαμβάνουν τα εξής:
Περί - κυκλώνοντας: Την Σπονδυλική Στήλη – Πόνοι Πλάτης
Περί - κυκλώνοντας: Τον Ώμο
Περί - κυκλώνοντας: Τον Βραχίονα, Αγκώνα και Καρπό
Περί - κυκλώνοντας: Το Ισχίο και Βουβώνα
Περί - κυκλώνοντας: Το Γόνατο
Περί - κυκλώνοντας : Το Πόδι
Περί - κυκλώνοντας: Την Πέψη
Περί - κυκλώνοντας: Την Αναπνοή
Περί - κυκλώνοντας : Την Υπογονιμότητα
Περί - κυκλώνοντας : Το Στρες
Περί - κυκλώνοντας: Το Ανοσοποιητικό Σύστημα

Ο μετεκπαιδευτικός κύκλος σεμιναρίων που θα φιλοξενηθούν στο ΝΗS ξεκινούν με το σεμινάριο Περί - κυκλώνοντας : Το Στρες.

Tο 1/5 του δυτικού πολιτισμού βιώνει καθημερινά συμπτώματα τα οποία σχετίζονται με το στρες και κάθε μέρα τα ΜΜΕ παρουσιάζουν καινούριες ιστορίες και δεδομένα για το στρες. Αλλά τι ακριβώς συμβαίνει σε ένα σώμα το οποίο βιώνει στρες? – και πως διασφαλίζουμε ότι οι στρεσαρισμένοι πελάτες μας λαμβάνουν τα μέγιστα από τις Ρεφλεξολογικές συνεδρίες?
Θέματα που θα συζητηθούν στο σεμινάριο:

Σημάδια και συμπτώματα του στρες.
Πως αντιδράει το σώμα στο στρες?
Τι συμβαίνει στους μύες, αρθρώσεις, νεύρα και στα συστήματα των ανοσοποιητικού -ενδοκρινικού?
Φυσιολογικοί μηχανισμοί του στρες.
Ποίες οι ανισορροπίες στο στρεσαρισμένο άτομο?
Το στρες ως φίλος και εχθρός.
Πως αντιδρά το αυτόνομο νευρικό σύστημα? – και πως μπορούμε να το επηρεάσουμε με Ρεφλεξολογία?
Καθημερινές συνήθειες που προκαλούν στρες.
Χαλαρωτικές τεχνικές – πνευματικές, και με Ρεφλεξολογία.
Εξισορρόπηση ενεργειακών κέντρων στο σώμα μέσω των ανακλαστικών σημείων των τσάκρα (chakra) στα πόδια.
Μείωση του στρες μέσω πνευματικής άσκησης για την καρδιά.
Με ποίο τρόπο ενημερώνουμε τους πελάτες για το στρες και την επίδραση του στα σώματα τους?

Το αποτέλεσμα των συνεδριών μας εξαρτάται από την ικανότητα του σώματος να αντιδράσει ανακλαστικά σε Ρεφλεξολογικά ερεθίσματα. Χωρίς λειτουργικά επικοινωνιακά κανάλια στο σώμα, μηχανικά, νευρολογικά, ορμονικά και ενεργειακά, είναι πολύ δύσκολο να περάσουμε μήνυμα ακόμα και με την καλύτερη θεραπεία. Και αυτά είναι ακριβώς τα συστήματα τα οποία επηρεάζονται όταν είμαστε στρεσαρισμένοι.Λόγω του καθημερινού στρεσαρισμένου τρόπου ζωής που βιώνουν πολλοί άνθρωποι σήμερα, ίσως έχουμε φτάσει στο σημείο όπου μερικοί δεν λαμβάνουν τα μέγιστα από την “Κλασσική Ρεφλεξολογία”. Η έντονη και κάποιες φορές οδυνηρή συνεδρία πιθανόν να υπερφορτώσει ένα ήδη φορτωμένο σύστημα?
Στο πρακτικό μέρος του σεμιναρίου θα εφαρμόσουμε τεχνικές ώστε να “προσκληθούμε στα ενδότερα” από το σώμα του δέκτη.Θα εφαρμόσουμε μεθόδους από Δανέζικη Ρεφλεξολογία, Νεύρο-Ρεφλεξολογία, Χαλαρωτικές τεχνικές στα πόδια, ανακλαστικά των chakra και άλλα.
Ποίοι είναι:
Dorthe Krogsgaard - Ντόρτε Κρόγκσγκαρντ:
Έχει αποκτήσει εμπειρία 23 χρόνων εργαζόμενη στο γραφείο που διατηρεί στην Κοπεγχάγη, είναι μία από τους βετεράνους της Δανίας. Η Ντόρτε υπήρξε πρόεδρος του Δανέζικου Σωματείου Ρεφλεξολογίας, FDZ και πρωταγωνίστησε στην δημιουργία της επιτροπής ερευνών του FDZ το 1991. Υπήρξε μέλος του ΔΣ και αντιπρόεδρος του ICR (International Council of Reflexologists).


Peter Lund Frandsen - Πίτερ Λουντ Φράντσεν :
O Πήτερ έχει σπουδάσει σύγχρονη Φυσική και Φιλοσοφία στις ΗΠΑ, και Ιατρική στο Πανεπιστήμιο της Κοπεγχάγης, Δανία. Σπούδασε Ρεφλεξολογία και την εξασκεί από το 1990. Πολλά χρόνια συμμετέχει ενεργά στο Δανέζικο Σωματείο Ρεφλεξολογίας, FDZ και συντονίζει τις διεθνείς δραστηριότητες του σωματείου. Είναι διεθνής ομιλητής και συγγραφέας πολλών άρθρων για τις ποικίλες διαστάσεις της Ρεφλεξολογίας.

http://www.touchpoint.dk/

Πληροφορίες-Εγγραφές

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στο κτίριο του Αμαρουσίου στις 10/11 Οκτωβρίου. Θα δοθεί βιβλίο - σημειώσεις μεταφρασμένο στα Ελληνικά, οι ομιλητές θα διδάσκουν στην Αγγλική γλώσσα και θα υπάρχει ταυτόχρονη μετάφραση στα Ελληνικά. Ο χρόνος θεωρίας και πρακτικής του σεμιναρίου είναι μοιρασμένος 50-50.

Το άρθρο για το στρες από την ιστοσελίδα τους: http://www.touchpoint.dk/UK_artikler_stress.htm μεταφράστηκε και δημοσιεύτηκε στο περιοδικό του ΣΕΡ, Εναρμόνιση, Τεύχος 05, Ιούνιο-Αύγουστο 2008.
Μπορείτε να το διαβάσετε και στην ακόλουθη ιστοσελίδα:

Το κόστος ΜΟΝΟΝ του 1ου σεμιναρίου είναι στην προσιτή τιμή των180 €.

Η θέσεις για το σεμινάριο είναι περιορισμένες (32), όσοι θέλουν να δηλώσουν την συμμετοχή τους μπορούν καταθέτοντας μία προκαταβολή των 100€ στην Εθνική τράπεζα, αριθμός λογαριασμού 153/614352-07 (Δικαιούχος Σ. Δημητράκουλας). Θα προσέλθετε στο σεμινάριο με το αντίγραφο της κατάθεσης σας, ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εναλλακτικά αφήστε την προκαταβολή και τα στοιχεία σας (όνομα, τηλέφωνο, e-mail) στην γραμματεία της σχολής.

Για πληροφορίες και διαθεσιμότητα θέσεων συμμετοχής επικοινωνήστε με τον εισηγητή Ρεφλεξολογίας του ΝΗS: Σπύρο Δημητράκουλα
Τηλέφωνο: 6936 163 040
e-mail: spirosreflex@in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: