Google Website Translator Gadget_________ ATTENTION "Αγγλικά" is ENGLISH !!!!!

Κυριακή 2 Μαΐου 2010

Άσχημα νέα για την Ρεφλεξολογία!


Το ίδρυμα του πρίγκηπα της Ουαλίας για την Συνδυαστική Ιατρική έκλεισε αυτή την εβδομάδα επειδή αναμιγνύεται με απάτη και ξέπλυμα χρημάτων! Φαίνεται πως κάποιοι υπεύθυνοι καταχράστηκαν £300,000 από το ταμείο του ιδρύματος το 2008.

Το ίδρυμα λειτουργούσε τα τελευταία 17 χρόνια και θεωρείτο από πολλούς ως το όχημα του Πρίγκηπα Καρόλου να κάνει λόμπυ - ινγκ για την ένταξη των Συμπληρωματικών και Εαναλλακτικών Θεραπειών (ΣΕΘ) στο εθνικό σύστημα υγείας της Αγγλίας. Από το 2005 έως τον Απρίλιο φέτος το ίδρυμα είχε λάβει £1.1 εκατομμύρια από το ΕΣΥ για να συμβουλεύσει στο πως να ενταχθούν - ρυθμιστούν οι ΣΕΘ.

Το 2005, παρουσίασε μία αναφορά του οικονομολόγου Christopher Smallwood που κατέληγε στο συμπέρασμα ότι θα ήταν οικονομικό να διευρυνθεί η χρήση των ΣΕΘ στο ΕΣΥ. Ο Smallwood είπε ότι η οστεοπαθητική, χειροπρακτική και ο βελονισμός βοηθούν αυτούς με προβλήματα - πόνους σπονδυλικής στήλης και θα μπορούσε να μειώσει τις 200 εκατομμύρια ημέρες εργασίας που χάνονται κάθε χρόνο λόγω αυτών των προβλημάτων.



Στην Μαλαισία αλλά και σε άλλες χώρες τα δήθεν καταστήματα Ρεφλεξολογίας χρησιμοποιούνται για βιτρίνα γραφείων σεξουαλικής ικανοποίησης!?!?.

Εγώ λέω....Τσακίστε και Εξαφανίστε τους!




Έχουμε διαβάσει παρόμοιες ειδήσεις και στο παρελθόν, ευτυχώς για τα γραφεία Ρεφλεξολογίας στην Ελλάδα, τέτοια πράγματα γίνονται σε δήθεν ινστιτούτα.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν νομίζω ότι το συγκεκριμένο νέο είναι τόσο κακό, δεν κατηγόρησε κανείς την μεθοδολογία της ρεφλεξολογίας. Προσωπικά θεωρώ πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα την εμμονή της πλειονότητας των ρεφλεξολόγων στην πατουσο - ρεφλεξολογία.

Σπύρος Δημητράκουλας - Spiros Dimitrakoulas είπε...

O/H ανώνυμος έχει ξαναγράψει για την "πατουσο - ρεφλεξολογία", βρίσκω ενδιαφέρον το σχόλιο για την εμμονή της πλειονότητας των Ρεφλεξολόγων, μπορείς να μας γράψεις περισσότερα για τις απόψεις σου περί της Ρεφλεξολογίας του άκρου πόδα.
Σ.Δ