Google Website Translator Gadget_________ ATTENTION "Αγγλικά" is ENGLISH !!!!!

Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Παρουσίαση με ελεύθερη είσοδο από τον εκπαιδευτικό οργανισμό Touchpoint στις 13 Οκτωβρίου



Οι Δανοί εκπαιδευτές του Touchpoint Dorthe Krogsgaard και Peter Lund Frandsen φιλοξενούμενοι από το Natural Health Science θα παρουσιάσουν μία εισαγωγή στον τρόπο που εργάζονται. Η συγκεκριμένη παρουσίαση τους θα ασχοληθεί με τον ψωϊτη μυ – η σχέση του με πόνους της μέσης και άλλα προβλήματα υγείας. Στην απογευματινή διάλεξη θα γίνει μία εισαγωγή στον μοναδικό τρόπο τους να συνδυάσουν διαφορετικές παραδόσεις Ρεφλεξολογίας (Hanne Marquardt, Νεύρο – Ρεφλεξολογία, Karl Axel Lind). Θα αναπτύξουν τις συνδέσεις αυτού του σημαντικού μυ με ποικίλες καταστάσεις υγείας και πόνου και θα παρουσιάσουν τεχνικές που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε στα ανακλαστικά σημεία του μυ και τα ανακλαστικά σημεία της εννεύρωσης του.

Η είσοδος είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ και μπορούν να την παρακολουθήσουν όλοι οι σωματοθεραπευτές. Η ακριβής ώρα και ο χώρος διεξαγωγής της ομιλίας θα ανακοινωθεί σύντομα. Λόγω της αναμενόμενης μεγάλης προσέλευσης φρόνιμο θα ήταν να δηλώσετε την παρουσία σας στην γραμματεία της σχολής 210 9837344.

Tip: Ενδιαφέρον φαίνεται το βιβλίο “Ρεφλεξολογία και οι βρεφικοί κολικοί" της Anna - Kaarina Lindin - Φινλανδία στα Αγγλικά, μπορείτε να το αποκτήσετε από το webshop τους ή να το παραγγείλετε και να σας το φέρουν οι ίδιοι.

Οι εγγραφές για τα σεμινάρια τους στις 14-15 Σπονδυλική Στήλη και 16 - 17 Υπογονιμότητα έχουν ξεκινήσει στην γραμματεία της σχολής ΝΗS.


http://touchpointdk.vip.web-selv.dk/touchpoint/UK/UK_index.htm