Google Website Translator Gadget_________ ATTENTION "Αγγλικά" is ENGLISH !!!!!

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Πρόγραμμα Εθελοντισμού του 28ου Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών



Η φετινή εκδήλωση εθελοντισμού έχει ιδιαίτερη σημασία. Ο λόγος είναι ότι ενώ από το 2007 ο Κλασσικός Μαραθώνιος υποστηρίζεται από εθελοντές Φυσιοθεραπευτές - Μασέρ και Ρεφλεξολόγους, άρα έχει υπάρξει συνεργασία επαγγελματιών ΣΕΘ με το Υπουργείο Αθλητισμού.

Φέτος οι απαιτήσεις του Μαραθωνίου λόγω συμμετοχών αθλητών έχουν αυξηθεί και απαιτούνται 50 Φυσιοθεραπευτές - Μασέρ – Ρεφλεξολόγοι. Το σημαντικό είναι ότι δίνεται για πρώτη φορά η ευκαιρία σε επαγγελματίες του Συμπληρωματικού και Εναλλακτικού χώρου να συνεργαστούν με το νεοσύστατο Υπουργείο Υγείας, Διατροφής και Άθλησης. Για το ευοίωνο μέλλον των ΣΕΘ νομίζω ότι αξίζει να αφιερώσετε – επενδύσετε εθελοντικά στον 28ο Κλασσικό Μαραθώνιο.

Διαβάστε στο δελτίο τύπου πως αντιλαμβάνονται οι βουλευτές το ρόλο που θα παίξει το νέο Υπουργείο.

Ζητούνται σωματοθεραπευτές (μασέρ) – Ρεφλεξολόγοι με ή όχι δικό τους κρεβάτι (σπαστό) για να εργαστούν εθελοντικά στον τερματισμό του 28ου Κλασικού Μαραθωνίου!
Με τη συμμετοχή σας στο Πρόγραμμα Εθελοντισμού του 28ου Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών θα έχετε ένα σημαντικό ρόλο στην μεγάλη επετειακή διοργάνωση των 2.500 χρόνων από τη Μάχη του Μαραθώνα.

Φίλες και φίλοι εθελοντές, λάβετε θέσεις στην επιτυχία ενός μοναδικού αγώνα που θα πραγματοποιηθεί στις 31 Οκτωβρίου 2010 και θα αποτελέσει ορόσημο για την εξέλιξη του Μαραθωνίου Κινήματος. ΣΕΓΑΣ

http://www.athensclassicmarathon.gr/marathon/StaticPage2.aspx?pagenb=21448

Ηλεκτρονική δήλωση

http://www.athensclassicmarathon.gr/Marathon/volunteer.aspx

Προτείνω να τους πάρετε (ΣΕΓΑΣ) απευθείας τηλέφωνο στο 210 9315886, ζητήστε την υπεύθυνη εθελοντισμού Ηρώ Πριμηκήρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: