Google Website Translator Gadget_________ ATTENTION "Αγγλικά" is ENGLISH !!!!!

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Συμπληρώσαμε τους 50 εθελοντές για τον 28ο Κλασσικό Μαραθώνιο

Με μεγάλη χαρά έμαθα την προηγούμενη εβδομάδα ότι υπέρ-συμπληρώθηκε ο αριθμός των 50 εθελοντών μασέρ - Ρεφλεξολόγων και φυσιοθεραπευτών για τον 28ο Κλασσικό Μαραθώνιο στις 31 Οκτωβρίου!

Αυτή την εβδομάδα θα υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ μας. Πολύ σύντομα θα γίνει και η πρώτη μας συνάντηση, το Σάββατο 30 Οκτωβρίου νωρίς το βράδυ στο Γυμναστήριο Φωκιανός , είναι και το σημείο όπου θα εργαστούμε στις 31 Οκτωβρίου, Κυριακή. Το Σάββατο θα γίνει από μέρους σας η παραλαβή της επίσημης στολής εθελοντή του 28ου Κλασσικού μαραθωνίου και θα αφήσετε στον συγκεκριμένο χώρο, ο οποίος και θα φυλάσσεται, το κρεβάτι μασάζ σας.

Κάποιοι από τους εθελοντές μου ζητούν διευκρινίσεις για την ανακοίνωση συγκεκριμένου ΕΕΣ.
Από το 2007 που ξεκίνησε η συγκεκριμένη προσπάθεια, υπήρξε ανεξάρτητη από την συμμετοχή επίσημων φορέων, σωματείων και σχολών ΙΕΚ, ΕΕΣ. Στηρίχθηκε και υλοποιήθηκε οργανωτικά από την υπεύθυνη επιτροπή του ΣΕΓΑΣ και εμού. Στο ίδιο ύφος συνεχίζουμε έως σήμερα με σκοπό ο καθένας ατομικά και όλοι μαζί συλλογικά να προσφέρουμε τις γνώσεις και δεξιότητες μας στους συμμετέχοντες εθελοντικά και με μόνο σκοπό την προβολή του υψηλού επιπέδου της μάλαξης στην Ελλάδα.

Επίσημη συνεργασία δική μας (εθελοντές) ή του ΣΕΓΑΣ ΔΕΝ υπάρχει με κανένα ΕΕΣ!
Πιθανόν να έχουν οργανώσει κάτι από μόνοι τους όπως έπραξε πέρυσι και γνωστή εταιρεία αθλητικών ειδών.