Google Website Translator Gadget_________ ATTENTION "Αγγλικά" is ENGLISH !!!!!

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

1ο Βιωματικό φεστιβάλ υγείας και ευεξίας.

Ο Νίκος Αυγερινός της Δροσοσταλίδας , μας προσκαλεί στην έκθεση Ανθρώπολις. Η έκθεση θα λάβει χώρα στο γήπεδο - πολυχώρο Δαϊς, κάτι όχι και τόσο τυχαίο επειδή γνωρίζω ότι εδώ και χρόνια εξασκούσαν ΣΕΘ στο χώρο όπως και Ρεφλεξολογία. Είχα εργαστεί στο Δαϊς υποστηρίζοντας με Ρεφλεξολογία την ανδρική ομάδα χάντ-μπωλ του Δούκα πριν κάποια χρόνια.

Θα έχει και μονοπάτι ρεφλεξολογίας.... τέλειο?











Αγαπητοί φίλοι,

Σας στέλνω την πρόκληση για το Ανθρώπολις, το 1ο Βιωματικό Φεστιβάλ Υγεία & Ευεξίας, που θα διεξαχθεί στις 27 & 28 Νοεμβρίου, στο Δαϊς των Εκπαιδευτηρίων Δούκα, ώστε να αρχίσετε να την αποστέλλετε στους γνωστούς και φίλους σας.

Η πρόσκληση είναι καθαρά ενημερωτικού χαρακτήρα, μιας και το Ανθρώπολις δεν έχει εισιτήριο εισόδου, αλλά
το σύνολο των εσόδων, από το ειδικό stand στην είσοδο του Ανθρώπολις, θα διατεθεί υπέρ του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος Παιδικής Προστασίας.

Οδηγίες Πρόσβασης
Πολιτιστικό & Αθλητικό Κέντρο Δαΐς
Tέρμα οδού Σωρού (δίπλα στα Εκπαιδευτήρια Δούκα)
Παράδεισος Αμαρουσίου
Τηλ. (210) 618 60 60
Fax: (210) 618 60 66

Α) ΜΕ ΙΧ
Υπάρχει δωρεάν πάρκινγκ για 500 Ι.Χ
Βρίσκεστε στη Λεωφόρο ΚΗΦΙΣΙΑΣ με κατεύθυνση προς Κηφισιά και ακολουθείτε τις πράσινες ταμπέλες για την Αττική Οδό. Στο ύψος του ανισόπεδου κόμβου ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ, ο παράδρομος της Αττικής οδού (προς το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος), ονομάζεται οδός ΧΕΙΜΑΡΡΑΣ. Εκεί, στρίβετε δεξιά. Στο τέρμα της οδού ΧΕΙΜΑΡΡΑΣ συναντάτε την οδό ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ-ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ, όπου και στρίβετε αριστερά. Στο τέρμα αυτής, ο κάθετος δρόμος είναι η οδός ΣΩΡΟΥ. Στρίβετε δεξιά , την ακολουθείτε και στο τέλος του δρόμου θα βρείτε τα Εκπαιδευτήρια Δούκα και το Πολιτιστικό & Αθλητικό Κέντρο Δαΐς

Β) ΜΕΣΩ ΗΣΑΠ
Κατεβαίνετε στη στάση ΜΑΡΟΥΣΙ. Κατόπιν, έξω ακριβώς από τον σταθμό, επιβιβάζεστε στο τοπικό λεωφορείο νούμερο 030 ή 040. Αποβίβαση στη στάση Εκπαιδευτήρια Δούκα

Γ) ΜΕ ΑΣΤΙΚΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ
Από το κέντρο της Αθήνας, επιβιβάζεστε στο λεωφορείο: Α7 Κάνιγγος- Κηφισιά. Στη Λεωφόρο ΚΗΦΙΣΙΑΣ, κατεβαίνετε στη στάση ΚΑΝΑΤΑΔΙΚΑ. Από εκεί, παίρνετε το λεωφορείο νούμερο 448 (Στ. Αμαρουσίου-Άνω Βριλήσσια) και αποβιβάζεστε στη στάση ΣΧΟΛΕΙΟ (έξω από το Δαΐς)

Δ) ΜΕΣΩ ΜΕΤΡΟ
Κατεβαίνετε στο σταθμό ΔΟΥΚΙΣΣΗΣ ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ. Ακριβώς έξω από το σταθμό, επιβιβάζεστε στο λεωφορείο νούμερο 411 (Στ. Δουκίσσης Πλακεντίας-Σισμανόγλειο-Χαλάνδρι). Σταματάτε στη στάση ΣΧΟΛΕΙΟ (έξω από το Δαΐς)

Καλή μας επιτυχία !
Νίκος Αυγερινός
Κιν. 6936-703400
Τηλ. 213-0159697
Fax 213-0153652

Email: info@anthropolis.gr
Web: http://www.anthropolis.gr/
Web: www.drosostalida.com



Δεν υπάρχουν σχόλια: