Google Website Translator Gadget_________ ATTENTION "Αγγλικά" is ENGLISH !!!!!

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Περπατώντας χωρίς παπούτσια… Πρόταση με προεκτάσεις στην υγεία, στην αναψυχή και στην ευεξία.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε ασχοληθεί με τα ευεργετικά οφελή του να περπατά κανείς ξυπόλυτος, εγώ το ονομάζω και "παθητική Ρεφλεξολογία".
Τώρα όμως, γράφει για αυτή την διαδικασία ένας χαρισματικός συνάδελφος και άνθρωπος
ο οποίος προσπαθεί μάλιστα να δημιουργήσει και το πρώτο πάρκο Ρεφλεξολογίας στον Βόλο την πόλη στην οποία ζει και εργάζεται.

Υπόψιν ο Ιωάννης Ντόβρος ΔΕΝ είναι στολίδι στην Ελληνική Ρεφλεξολογία αλλά χρήσιμη προσθήκη - εργαλείο της.

Δελεάστηκα να αναδημοσιεύσω το άρθρο του αλλά κρατήθηκα. Εσείς διαβάστε το περιεκτικό και τεκμηριωμένο άρθρο από την πηγή, κλικάροντας σε αυτές τις γραμμές, αξίζει τον κόπο! Έχει παραδείγματα ερευνών, πάρκα Ρεφλεξολογίας αλλά και την πρόταση του για τον Βόλο!

Κάτι (τελικά) παράξενο συνέβη σήμερα το πρωί!

Ένας μαθητής μου, ο Γρηγόρης Δ. ήρθε με ένα βιβλίο μυθολογίας για να μου δείξει - διαβάσει την ιστορία του γίγαντα Ανταίου, ούτως η άλλιώς θα σας την έλεγα - αναμετέδιδα και μάλιστα συνδυάζοντας την με την θεωρία περί της Γείωσης - Earthing και εδώ, φαίνεται όμως ότι η πληροφορία δένει μαζί με το ερέθισμα από τον Ι. Ντόβρο και εξελίσσεται σε καλό μπλογκαρίσμα.

Ο Ανταίος λοιπόν, ήταν γιος του θεού Ποσειδώνα και της Γαίας - από αυτήν έπαιρνε την δύναμη του - και βασιλιάς της Λιβύης. Σύμφωνα με την παράδοση ο Ανταίος προκαλούσε όποιον περνούσε από τη χώρα του να παλέψουν και πάντα νικούσε, όντας αήττητος από την επαφή του με τη Γη. Τη δύναμη αυτή του Ανταίου αντιμετώπισε ο Ηρακλής και τον νίκησε σηκώνοντάς τον από το έδαφος κατόπιν συμβουλής της θεάς Αθηνάς.



Οι πρόγονοι μας τελικά πόσα είχαν πει πρώτοι?
Ακόμα να βγάλεις τα παπούτσια σου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: