Google Website Translator Gadget_________ ATTENTION "Αγγλικά" is ENGLISH !!!!!

Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Δύο ενδιαφέρουσες φωτογραφίες!

Οι φωτογραφίες έχουν κοινό στοιχείο την Ρεφλεξολογία άκρα χείρας. Ο χάρτης δίπλα πως σας φαίνεται?
Η Βασιλική οικογένεια είναι οπαδός της Ρεφλεξολογίας εδώ και χρόνια. Η φωτογραφία είναι από το περιοδικό Reflexions του ΑoR - Mάρτιος, τεύχος 50, 1998

4 σχόλια:

Κών/νος Δ. Λώλης είπε...

endiaferon oi foto sou spiro alla kata ti gnwmi mou kati prepei na ginei me tous xartes reflexologias se pagosmio epipedo...den einai dinaton kathe toso na vgainei kainourios xartis...thewrw oti etsi xanoume tin aksiopistia mas!

Σπύρος Δημητράκουλας - Spiros Dimitrakoulas είπε...

Η απαντήσεις δίνονται στις αίθουσες για τους λόγους ποικιλίας των χαρτών, το μόνο που έχω να πω είναι αυτό που λέω εδώ και καιρό......είμαστε ζώνοθεραπευτες.

Unknown είπε...

Προσωπικά μου θυμίζει κάποια σημεία που μου έδειχνε μια Κορεάτισα το περασμένο καλοκαίρι.Στην οικογένειάτης χρησιμοποιούν πιέσεις στα χέρια για την ανακούφιση κάποιων πόνων.Αυτά τα σημεία,απ'όσο θυμάμαι,δεν είχαν σχέση με Su-Jok αλλά θύμιζαν περισσότερο το χάρτη της Korean Hand Therapy.Βλέποντας αυτόν εδώ τώρα κάποια από αυτά ταυτίζονται.Ιδιαίτερα στο μεσαίο δάκτυλο που την πίεζε ο πατέρας της σε περιπτώσεις πονοκεφάλου και ανάλογα με την πλευρά το πόνου διάλεγε και πλευρά στο δάκτυλο.

Σπύρος Δημητράκουλας - Spiros Dimitrakoulas είπε...

έχει και 3 περιοχές για πνεύμονα, 2 καρδιές, 2 περιοχές για γεννητικά όργανα....