Google Website Translator Gadget_________ ATTENTION "Αγγλικά" is ENGLISH !!!!!

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Ανακοίνωση του ΣΕΡ



Αθήνα,Νοέμβριος 2011
Αγαπητά μας μέλη,

Σας αποστέλλουμε αυτήν την επιστολή για να σας ενημερώσουμε για τις αλλαγές στο Δ.Σ. του Σ.Ε.Ρ. καθώς και να σας πληροφορήσουμε για τις βραχυπρόθεσμες εξελίξεις.

Έπειτα από την παραίτηση του Κυρίου Κυριακίδη Μιχάλη από την θέση του Προέδρου του Σ.Ε.Ρ. ,το Δ.Σ. διαμορφώθηκε με ομόφωνη απόφαση ως εξής : Πρόεδρος : Δημητράκουλας Σπύρος, Αντιπρόεδρος : Ροζάκη Αιμιλία, Γεν. Γραμματέας : Παναγιωτίδου Ξένια, Ταμίας : Καλατζή Λιάνα, Αναπληρωματικό μέλος (Γραμματέας β): Κλάδης Γιώργος.


Σας ενημερώνουμε πως αρχές του έτους, με ακριβή ημερομηνία η οποία θα οριστεί τις προσεχείς ημέρες, θα πραγματοποιηθεί η ετήσια ημερίδα ρεφλεξολογίας με παράλληλη διεξαγωγή στην συγκεκριμένη εκδήλωση τις εκλογές του Συλλόγου.

Για όσους από τα επίσημα μέλη του συλλόγου επιθυμούν να υποβάλλουν αίτηση για υποψηφιότητα στις εκλογές μπορούν να απευθυνθούν στον σύλλογο για περαιτέρω ενημέρωση σχετικά με την αίτηση τους.

Ορίζεται η 15η Ιανουαρίου 2012 ως η οριστική ημερομηνία υποβολής θεματολογίας και περιεχομένου για όσους ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στις ομιλίες της ημερίδας με θέμα «Ρεφλεξολογία και Τρίτη ηλικία».

Προσδοκούμε σε μια άρτια και προοδευτική εξέλιξη των ενεργειών του Συλλόγου. Για οτιδήποτε χρειαστείτε παρακαλούμε επικοινωνήστε στο 2106424818.

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: