Google Website Translator Gadget_________ ATTENTION "Αγγλικά" is ENGLISH !!!!!

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Εθελοντισμός στον 30ο Ετήσιο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 10χλμ


Αγαπητοί συνάδελφοι,

Μετά την επιτυχημένη εθελοντική παρουσία μας στον 30ο Κλασσικό Μαραθώνιο Αθηνών το Σ.Ε.Ρ. αποδέχτηκε το αίτημα από την Πρόεδρο του ΣΔΥΑ κ. Ελένη Μπερτσάτου να υποστηρίξουμε με την εθελοντική παρουσία μας τον αγώνα δρόμου που διοργανώνουν με τη συνεργασία του περιοδικού Runner. 

Ο 30ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας 10χλμ & 2χλμ για παιδιά θα πραγματοποιηθεί την  Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012 στο Αθλητικό Κέντρο του Αγίου Κοσμά.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την συνάδελφο και μέλος της ομάδας εθελοντισμού του Σ.Ε.Ρ. κ. Βίκυ Κατσαρού στο τηλέφωνο 6988568988. Θα χρειαστείτε να φέρετε μόνον το κρεβάτι μάλαξης που έχετε, στην περίπτωση που δεν έχετε, μπορείτε να εργάζεστε με έναν άλλον συνάδελφο. Τα απαιτούμενα αναλώσιμα, χαρτιά, λάδι και αντισηπτικά θα τα προμηθεύσει η οργανωτική επιτροπή.

Θα ζητηθεί από τους εθελοντές του Σ.Ε.Ρ. να κολλήσουν στην μπλούζα τους το αυτοκόλλητο με το λογότυπο του Σ.Ε.Ρ., ως εκ τούτου παρακαλούμε να έχετε μαζί σας τις ταυτότητες μέλους σας, είτε είστε δόκιμα είτε τακτικά.

 Η κ. Κατσαρού θα είναι η συντονίστρια της εθελοντικής ομάδας και η επίσημη εκπρόσωπος του Σ.Ε.Ρ. στον συγκεκριμένο αγώνα.

 Ώρα εκκίνησης του αγώνα είναι στις 10:00 π.μ. και θα έχουν τερματίσει όλοι οι συμμετέχοντες έως τις 11:30 π.μ. Εκτιμάται ότι η παρουσία των εθελοντών στον αγώνα θα είναι το πολύ μέχρι τις 13:00 μ.μ.

Μετακίνηση και προσέλευση στον Άγιο Κοσμά: Για την διευκόλυνση σας προτείνουμε να είστε εκεί το αργότερο(!) μέχρι τις 10:00 για να βρείτε να παρκάρετε. Για την είσοδο στο στάδιο θα στρίψετε στην γαλάζια αερογέφυρα.   Μπορείτε να μεταβείτε επίσης με λεωφορείο και τραμ – στάση 1η ή 2η Αγίου Κοσμά, απόσταση έως το κεντρικό στάδιο 600 μέτρα περίπου.

Τραμ Γραμμή 5, Σύνταγμα - Ασκληπιείο Βούλας, Στάση 1η - 2η  Αγίου Κοσμά

Τραμ Γραμμή 3, ΣΕΦ - Ασκληπιείο Βούλας, Στάση 1η – 2η  Αγίου Κοσμά

Με λεωφορείο
Α1 ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΒΟΥΛΑ
Α2 ΑΚΑΔΗΜΙΑ - ΒΟΥΛΑ (Μέσω Λ. ΑΜΦΙΘΕΑΣ)
140 ΠΟΛΥΓΩΝΟ – ΓΛΥΦΑΔΑ

 

Με την παρουσία μας ευελπιστούμε στην θετική προβολή της Ρεφλεξολογίας και του Σ.Ε.Ρ. αλλά και στην προαγωγή της υγείας, του αθλητισμού και του φιλανθρωπικού σκοπού του συγκεκριμένου αγώνα που φέτος τα έσοδα θα διατεθούν για την διεθνή, ανεξάρτητη, ιατρική ανθρωπιστική οργάνωση Γιατροί χωρίς σύνορα (MSF).

 

Προσδοκώντας στην ενεργή συμμετοχή σας, σας ευχαριστούμε.

Με τιμή,


Το ΔΣ του Σ.Ε.Ρ.