Google Website Translator Gadget_________ ATTENTION "Αγγλικά" is ENGLISH !!!!!

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Ανακοίνωση Σ.Ε.Ρ.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΩΝ
Σ.Ε.Ρ 1992

Αγαπητοί Συνάδελφοι.
Καλή Χρονιά να έχουμε με υγεία!!

Σας ενημερώνουμε ότι την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013 μετά την 1η προγραμματισμένη Διαδραστική επιμορφωτική συνάντηση του Σ.Ε.Ρ. για το 2013 θα ακολουθήσει στις 19:00 η παραδοσιακή κοπή της πίτας μας.
Μετά την κοπή της πίτας μας θα ακολουθήσει (δικαίωμα συμμετοχής έχουν ΜΟΝΟΝ τα τακτικά μέλη του 2013) – ενημέρωση και ανοιχτή συζήτηση στα εξής θέματα:

• Ταμειακός απολογισμός -οικονομική διαχείριση του 2012, σχεδιασμός του 2013.
• Η δράση μας το 2012, σχεδιασμός για το 2013. Θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση της τρέχουσας και μελλοντικής εθελοντικής δραστηριότητας των μελών του Σ.Ε.Ρ. από την υπεύθυνη της επιτροπής εθελοντισμού κ. Λεάννα Κωττάκη.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ – Επανεξετάζοντας – επαναπροσδιορίζοντας τον ρόλο του Σ.Ε.Ρ.

Έχουν αλλάξει πολλά πράγματα από την ίδρυση μας το 1992, και είναι βέβαιο ότι θα αλλάξουν και άλλα. Παρατηρείται ευρέως από μεμονωμένα άτομα, νεοσυσταθέντες εκπαιδευτικοί οργανισμοί, σωματεία, προσπάθεια απαξίωσης του κατατεθειμένου και κατεκτημένου κύρους του Σ.Ε.Ρ.
Το τρέχων Δ.Σ. επιθυμεί να ενημερώσει τα μέλη του για τις καταστάσεις – προκλήσεις που (θα) αντιμετωπίζει, να παρουσιάσει τους προβληματισμούς και λύσεις του, και να ακούσει – αφουγκραστεί τα μέλη του πάνω σε αυτά τα θέματα.
Για οποιοδήποτε άλλο θέμα επιθυμείτε να συζητήσουμε εκείνη την ημέρα μπορείτε να το κοινοποιήσετε από τώρα στην γραμματεία του Σ.Ε.Ρ. τηλεφωνικά ή με ηλεκτρονική αλληλογραφία.


Σας ενημερώνουμε ότι από τώρα μπορείτε να ανανεώσετε την ετήσια συνδρομή σας για το 2013 με κατάθεση του ποσού των 40 Ευρώ, στον τραπεζικό λογαριασμό του Σ.Ε.Ρ. : EUROBANK : 0026-0033-28-0103245443 , ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΥΛΑΣ ΣΠΥΡΟΣ - ΔΟΥΛΒΑΡΗ ΕΥΓΕΝΙΑ και να παραλάβετε απευθείας την κάρτα μέλους σας εκείνη την ημέρα. Για πληροφορίες επικοινωνήστε με την γραμματεία μας. Εναλλακτικά, προσκομίζοντας το αντίτιμο την ημέρα της συνάντησης και κοπή της πίτας. Σε αυτή την περίπτωση παρακαλούμε να προσέλθετε νωρίτερα ώστε να παραλάβετε και την κάρτα (δόκιμου ή τακτικού) μέλους σας.

Σας υπενθυμίζουμε ότι το Σ.Ε.Ρ. είναι βιώσιμο κυρίως από τις ετήσιες συνδρομές των μελών του και από τα ελάχιστα έσοδα που αποκομίσαμε από την πραγματοποίηση σεμιναρίων.
Γνωρίζουμε ότι αρκετά μέλη δυσκολεύονται να καταβάλλουν το αντίτιμο συνδρομής μέλους και θα συζητήσουμε στην συνάντηση μας τρόπους να διευκολυνθούν τα μέλη αυτά.
Το Δ.Σ. γνωρίζουμε και βιώνουμε επίσης την τρέχουσα δυσάρεστη οικονομική κατάσταση. Αυτός είναι και ο λόγος που ούτε και φέτος δεν έχει αυξηθεί το αντίτιμο της ετήσιας συνδρομής. Παρά τις βέβαιες δυσκολίες που περνάμε όλοι μας, ζητούμε να είμαστε όλοι συνεπείς στην καταβολή της συνδρομής μας.

Δεν θα πρέπει να παραλειφθεί η αναφορά, ούτε να μειωθεί στο ελάχιστο η συνεισφερόμενη (επιπρόσθετη του οικονομικού αντίτιμου) εθελοντική εργασία πολλών μελών-συναδέλφων μας οι οποίοι καταθέτουν προσωπικές ώρες εργασίας για όλους μας, θα πρέπει να είμαστε ευγνώμονες για αυτό.
Χάρη της στάσης όλων μας ως Ρεφλεξολόγοι, των συνδρομών και της προσφερόμενης από τα μέλη του Σ.Ε.Ρ. εθελοντικής εργασίας, το 2012 πραγματικά ήταν ένα καλό έτος για την Ρεφλεξολογία!

Προσδοκούμε, όλοι μαζί να κάνουμε το 2013 ακόμα καλύτερο.
Εκ μέρους του Δ.Σ
Καλή χρονιά με υγεία, ευημερία και Ρεφλεξολογία.