Google Website Translator Gadget_________ ATTENTION "Αγγλικά" is ENGLISH !!!!!

Κυριακή 21 Απριλίου 2013

12η Ημερίδα Ρεφλεξολογίας, από το Κέντρο Ρεφλεξολογίας και Έρευνας: Το Πεπτικό Σύστημα

Θα πραγματοποιηθεί η 12η Ημερίδα Ρεφλεξολογίας, από το Κέντρο Ρεφλεξολογίας και Έρευνας, τη Κυριακή 26 Μαΐου 2013 στον Πολυχώρο του Δημαρχείου Παλαιού Φαλήρου, Τερψιχόρης 51. Ώρα έναρξης 10:00. Είσοδος ελεύθερη.
Οι τελειόφοιτοι του Κέντρου Ρεφλεξολογίας και Έρευνας, θα παρουσιάσουν τις προσεγγίσεις τους σε θέματα σχετικά με τη Ρεφλεξολογία, το πεπτικό σύστημα, τον συναισθηματικό νου, την υγεία, την ευεξία και την ποιότητα ζωής, τα οποία έχουν επεξεργαστεί κατά τη διάρκεια της διετούς εκπαίδευσής τους.
Μέσω θεωρητικών και βιωματικών προσεγγίσεων, θα δοθεί η ευκαιρία στους συμμετέχοντες να γνωρίσουν άγνωστες για πολλούς πτυχές και δυνατότητες που υπάρχουν μέσα σε κάθε άνθρωπο.
Στοχεύουμε στην ενημέρωση του κοινού και την βιωματική του προσέγγιση, καθώς θα δοθούν δωρεάν συνεδρίες Ρεφλεξολογίας, και Δονητικής Διεύρυνσης, που θα μας οδηγήσουν σε μία πιο συνειδητή και με καλύτερη ποιότητα, Ζωή!
Θα υπάρχουν προσφορές αποκλειστικά για τους συμμετέχοντες!
Η Ημερίδα δεν απευθύνεται μόνο σε επαγγελματίες, και σε σπουδαστές Εναλλακτικών/Συμπληρωματικών προσεγγίσεων αλλά και σε όλους όσους ενδιαφέρονται για την υγεία τους, για σωματική, ψυχική και πνευματική αρμονία και τελικώς την αυτοθεραπεία τους.
Ελάτε να περάσουμε ένα Μαγιάτικο πρωινό ανακαλύπτοντας την ομορφιά που υπάρχει μέσα μας! –Η είσοδος είναι ανοικτή στο κοινό.
Για την καλύτερη οργάνωση της εκδήλωσης μας παρακαλούμε να δηλώσετε την συμμετοχή σας, στο τηλέφωνο: 210-9852513 .