Google Website Translator Gadget_________ ATTENTION "Αγγλικά" is ENGLISH !!!!!

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Ανακοινώσεις Σ.Ε.Ρ.


Ανακοίνωση Νο 1

ΟΜΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΩΝ
Σας ενημερώνουμε ότι συστήνεται Ομάδα Εθελοντών Μεταφραστών του Σωματείου. Όσοι συνάδελφοι μέλη του Σ.Ε.Ρ. ενδιαφέρονται να συμμετέχουν, παρακαλούμε να στείλουν έως τις 10 Οκτωβρίου 2013 e-mail στο info@reflexology.gr και στο bobou.alexandra@gmail.com με θέμα: ΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΣΕΡ. 

Απαραίτητες προϋποθέσεις η πολύ καλή γνώση των Αγγλικών και η ευκολία στο γράψιμο των Ελληνικών. 

 
Ανακοίνωση Νο 2
ΟΜΑΔΑ ΜΕΛΕΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ
Σας ενημερώνουμε ότι συστήνεται Ομάδα Μελέτης & Επεξεργασίας  για το μελλοντικό Kαταστατικό του Σ.Ε.Ρ. Μέλημα της ομάδας θα είναι να συγκεντρώσει και να επεξεργαστεί προτάσεις για τον εκσυγχρονισμό του Kαταστατικού. Όσοι συνάδελφοι μέλη του Σωματείου ενδιαφέρονται να συμμετέχουν παρακαλούμε να στείλουν, έως τις 10 Οκτωβρίου 2013 e-mail στο info@reflexology.gr και στο therapy.th@gmail.com με θέμα: ΟΜΑΔΑ ΜΕΛΕΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΣΕΡ. 

 
Ανακοίνωση Νο 3
ΟΜΑΔΑ ΜΕΛΕΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ
Σας ενημερώνουμε ότι συστήνεται Ομάδα Μελέτης & Επεξεργασίας  για τον μελλοντικό Κώδικα Δεοντολογίας  του Σ.Ε.Ρ. Μέλημα της ομάδας θα είναι να συγκεντρώσει και να επεξεργαστεί προτάσεις για τον εκσυγχρονισμό του Κώδικα Δεοντολογίας. Όσοι συνάδελφοι μέλη του Σωματείου ενδιαφέρονται να συμμετέχουν παρακαλούμε να στείλουν έως τις 10 Οκτωβρίου 2013 e-mail στο info@reflexology.gr και στο therapy.th@gmail.com με θέμα: ΟΜΑΔΑ ΜΕΛΕΤΗΣ ΚΩΔΙΚΑ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΕΡ. 


 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Αγαπητά μέλη, μετά από συνεννόηση των μελών του  Νέου Δ.Σ. ,σας ενημερώνουμε ότι για το Σεμινάριο ART στην Θεσσαλονίκη με την κ. HAGAR BASIS στην Σχολή LIFE THERAPY, οι τιμές του Σεμιναρίου όπως και οι καταληκτικές ημερομηνίες πληρωμής, διαμορφώνονται ως εξής:
·         Τα τακτικά και δόκιμα μέλη του Σ.Ε.Ρ.  (τα μέλη θα πρέπει να φέρουν μαζί τους την Ρεφλεξολογική ταυτότητα τους)  Τιμή 140 €
·         Σπουδαστές οι οποίοι έχουν ολοκληρώσει το 1ο έτος σπουδών μπορούν να εγγραφούν ως δόκιμα μέλη  (κόστος 20 €)  Τιμή 140 €
·         Όσοι επιθυμούν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους (και δεν είναι μέλη του Σ.Ε.Ρ.)  Τιμή 190 €
Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν  το  διήμερο σεμινάριο Art  Σαββάτο-Κυριακή, θα πρέπει να καταθέσουν  το ήμισυ του κόστους συμμετοχής (δηλ. το ποσό των 70 ευρώ,  ως προκαταβολή, στον κάτωθι λογαριασμό του Σωματείου μέχρι τις 5 Αυγούστου 2013. Το υπόλοιπο ποσόν θα πρέπει να έχει κατατεθεί έως 23 Αυγούστου το αργότερο.
Το αποδεικτικό της κατάθεσης θα πρέπει σταλεί μέσω e-mail: info@reflexology.gr, στα γραφεία του σωματείου και προσερχόμενοι στο σεμινάριο να το έχετε μαζί σας.
Αριθμός λογαριασμού Eurobank EFG  : 0026-0033-28-0103245443
Δημητράκουλας Σπύρος - Δούλβαρη Ευγενία
Θα δοθεί πιστοποίηση παρακολούθησης ART
Το σεμινάριο θα δοθεί στα Αγγλικά και θα μεταφράζεται στα Ελληνικά.
* Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων στα Σεμινάρια  12 άτομα.
Για διευκρινήσεις και πληροφορίες παρακαλούμε να επικοινωνείτε με την γραμματέα του Σωματείου κ. Άννα Νάγια 210- 6424818, καθώς και με την  κ. Δούλβαρη  Ευγενία στο  τηλέφωνο : 6937975470
Εκ μέρους του Δ.Σ.