Google Website Translator Gadget_________ ATTENTION "Αγγλικά" is ENGLISH !!!!!

Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Ρεφλεξολογία στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Δια Βίου Μάθησης Grundtvig

Ρεφλεξολογία στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Δια Βίου Μάθησης Grundtvig το οποίο υλοποιήθηκε από την Οργάνωση 50+Ελλάς Active Body + Active Mind = Healthy Senior

Η εθελοντική ομάδα της 50+Ελλάς που πραγματοποιεί το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Grundtvig με τίτλο “Active Body + Active Mind = Healthy Senior”, υποδέχθηκε τις εθελοντικές ομάδες  των εταιρικών χωρών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα στις 20 Οκτωβρίου 2013. Οι χώρες που υλοποιούν το αντίστοιχο πρόγραμμα είναι η Φινλανδία, η Πορτογαλία, η Σλοβακία, η Τσεχία και η Τουρκία.
 
Την 1η ημέρα ήταν αφιερωμένη στη συμπληρωματική φυσική αγωγή ρεφλεξολογία. Οι φιλοξενούμενοι και οι Έλληνες εθελοντές ενημερώθηκαν για την ιστορία των ολιστικών θεραπειών, για τα οφέλη της ρεφλεξολογίας από την πρόεδρο του Σωματείου Ελλήνων Ρεφλεξολόγων κα Ευγενία Δούλβαρη και είχαν την ευκαιρία να βιώσουν το άγγιγμα στα πέλματα αλλά και να μάθουν τεχνικές αυτό-θεραπείας από την ρεφλεξολόγο Γεωργία Μιχαλοπούλου.
 
Η τελευταία δήλωσε "Αγαπητοί συνάδελφοι, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι η συνάντηση με εταίρους από 5 ευρωπαϊκές χώρες στα πλαίσια του προγράμματος Active Body + Active Mind = Healthy Senior, πρόγραμμα Δια Βίου Μάθησης που συντονίζω για την Ελλάδα, έληξε με μεγάλη επιτυχία. Η πρώτη μέρα ήταν αφιερωμένη στη ρεφλεξολογία και η αξιολόγηση που έγινε ήταν VERY GOOD X 3, Ευχαριστούμε την Πρόεδρο του ΣΕΡ κα Ευγενία Δούλβαρη για την ευγενική της παρουσία και συμβολή στο πρόγραμμα. Όλοι οι φίλοι εταίροι αναζητούν πλέον τους ρεφλεξολόγους στις πατρίδες τους. Άντε και εις ανώτερα να προβάλουμε τις δράσεις του ΣΕΡ σε όλη την Ευρώπη και να δώσουμε ως Έλληνες για μια ακόμη φορά τα φώτα μας.
Καλή μέρα σε όλους!"