Google Website Translator Gadget_________ ATTENTION "Αγγλικά" is ENGLISH !!!!!

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

Παγκόσμια εβδομάδα Ρεφλεξολογίας 22 - 24 Σεπτεμβρίου στο Athens Heart

Το Natural Health Science (www.nhs.gr) και το εμπορικό κέντρο Athens Heart γιορτάζουμε μαζί την Παγκόσμια Εβδομάδα Ρεφλεξολογίας 2016. 

Από τις 22 έως τις 24 Σεπτεμβρίου σας δίνουμε την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με το σώμα σας και τις αυτοθεραπευτικές του δυνατότητες, μέσα από καθημερινές δωρεάν συνεδρίες.

 Η ρεφλεξολογία, μια φυσική, ολιστική και ακίνδυνη μέθοδος, η οποία ασχολείται με τα αντανακλαστικά σημεία στα πέλματα και τις παλάμες, που αντιστοιχούν σε κάθε όργανο και τμήμα του σώματος, στοχεύει στην απελευθέρωση των αυτοθεραπευτικών δυνάμεων του σώματος για την ενεργοποίηση, χαλάρωση και εξισορρόπηση του οργανισμού.

Η ομάδα των Ρεφλεξολόγων του Natural Health Science θα σας βοηθήσει να αποβάλετε την κούραση και το άγχος αλλά και να σας ενημερώσει για την Ρεφλεξολογία.

Ο χώρος όπου θα προσφέρονται οι συνεδρίες βρίσκεται στο 2ο επίπεδο και οι θεραπευτές θα βρίσκονται εκεί 17:00μμ - 21:00μμ την Πέμπτη 22 και Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου.
Το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου από τις 11:00πμ έως τις 21:00μμ.





To ATHENS HEART Mall Πειραιώς 180, Κόμβος Χαμοστέρνας είναι εύκολα προσβάσιμο, από όποια άκρη της Αθήνας και αν μας επισκεφθείτε.
Με αυτοκίνητο, ένα μεγάλο Parking 3 επιπέδων, 750 θέσεων, είναι έτοιμο να σας υποδεχτεί. (έως 2,5€ μέγιστη ημερήσια χρέωση)
Με ηλεκτρικό: Στάση «ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ»
Με λεωφορείο: Στάση «ΕΡΓΩΝ», 049 Πειραιάς – Ομόνοια, 815 Ταύρος – Γουδί, 914 Κοκκινιά – Λαχαναγορά – Ομόνοια
Με προαστιακό: Στάση «ΤΑΥΡΟΣ»
Με μετρό: Στάση «ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ»