Google Website Translator Gadget_________ ATTENTION "Αγγλικά" is ENGLISH !!!!!

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Μαθήματα Ρεφλεξολογίας στις Αγροτικές Φυλακές Τίρυνθας

Η Ρεφλεξολογία θα μπορούσε να είναι ένα μελλοντικό επάγγελμα των νυν εγκλείστων καθώς το επάγγελμα του ρεφλεξολόγου είναι ανοιχτό και δεν χρειάζεται μεγάλη οικονομική επένδυση για να ξεκινήσει κανείς. Τελικά δεν φροντίζουμε μόνο να απασχολήσουμε τους κρατούμενους, να τους δώσουμε γνώσεις και δυνατότητα για ανάπτυξη δεξιοτήτων αλλά προ παντός μέσω των μαθημάτων και των εργαστηρίων ενδιαφερόμαστε για τη μελλοντική επανένταξή τους, που λόγω της οικονομικής κρίσης είναι μια δύσκολη ιστορία.
Από αναζήτηση διεθνώς βρήκαμε ότι από το 2007, όπως γράφει η Roslina Mohamad, στη Μαλαισία στο Kuantan Penor Prison έκαναν μαθήματα ρεφλεξολογίας στους έγκλειστους τα οποία διαρκούσαν δύο εβδομάδες. Εμείς προγραμματίζουμε τα μαθήματα να διαρκέσουν ενάμιση χρόνο, ώστε οι κρατούμενοι να μαθαίνουν αυτήν τη θεραπευτική τέχνη και σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία που θα αποκτήσουν για τις Κοιν.Σ.Επ (Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση) να μπορέσουν να επανενταχτούν δημιουργώντας μεταξύ τους και μαζί με άλλους μια δική τους δουλειά.






ΠΗΓΗ:
https://palabourtzi.gr/2018/10/28/%CE%BC%CE%B1%CE%B8%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%81%CE%B5%CF%86%CE%BB%CE%B5%CE%BE%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BA/

Δεν υπάρχουν σχόλια: