Google Website Translator Gadget_________ ATTENTION "Αγγλικά" is ENGLISH !!!!!

Ποιος είμαι - Ποιες υπηρεσίες προσφέρω στο εργαστήριο - Που βρίσκεται το εργαστήριο - Πρόσβαση στο εργαστήριο

Τηλέφωνο επικοινωνίας 6936163040
e-mail: spirosreflex@gmail.com

Facebook - Spiros Bodyworx

Πολύ απλά, αποτελώ μία υπεύθυνη, σοβαρή και φερέγγυα επιλογή εάν έχετε ανάγκη να ξεκουραστείτε και να "τινάξετε" από πάνω σας την καθημερινή κούραση ή απλά για να "φύγουν" μυϊκές συσπάσεις και χρόνιοι πόνοι.
Οι ονομασίες των τεχνικών που γνωρίζω πιθανόν να μην σας είναι γνωστές οπότε και δεν θα ξέρετε ακριβώς ποια χρειάζεστε, εσείς συγκρατήστε ότι γνωρίζω και κατανοώ την ανάγκη να "ακούω" εσάς, το σώμα σας. Μαζί θα δημιουργήσουμε και θα εφαρμόσω την κατάλληλη μοναδική συνεδρία για εσάς.  

Κάθε χρόνο επενδύω στην συνεχή εξέλιξη και μετεκπαίδευση μου με σεμινάρια συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης. 

Σε ότι αφορά τις ενεργειακές θεραπείες όπως το Ρείκι, πιστεύω ότι υπάρχει βάση σε αυτές ειδικά εάν τις πιστεύει ο ίδιος ο ενδιαφερόμενος άνθρωπος - αποδέκτης, αν μη τι άλλο μέσω της πρόθεσης. Εγώ δεν δέχομαι αμοιβή για κάτι που πιστεύω ότι δεν "πουλιέται" ή έχει ως αντίτιμο το χρήμα, συγκεκριμένα το Ρέικι.
Tip: Εάν είστε ορθόδοξοι Χριστιανοί η σύντομη επίκληση Κύριε ελέησον είναι θαυματουργή!  

Σε πιο σύνθετο ύφος:

Το BODY-WORKS είναι ένα εργαστήριο σωματοθεραπείας και ευεξίας. Στο εργαστήριο εφαρμόζονται μία ποικιλία συμπληρωματικών θεραπειών αφής όπως:


• Ρεφλεξολογία (ποδιών-χεριών, πρόσωπο και αυτί)
• Νεύρο – Ρεφλεξολογία, Διά χειρών νευροθεραπεία
• Μέθοδοι μάλαξης της Ιπποκρατικής σχολής (με λάδι, με υφάσματα, στρεγγλίδα, με “σκόνη” και η ξηρή εφαρμογή),
• Ηλεκτροβελονισμός χωρίς βελόνες.


Η φιλοσοφία μου είναι αυτή του πατέρα της Ιατρικής: «Η φύση είναι πάντοτε ο μόνος ιατρός των ασθενειών. Η φύση βρίσκει τους τρόπους θεραπείας χωρίς να σκέπτεται».

Η προσέγγιση μου δεν είναι εναλλακτική ούτε παρεμβατική, είναι συμπληρωματική της προσπάθειας αυτοϊασης που ήδη διενεργείται στο σώμα και/ή από τον θεράποντα ιατρό, προσπαθώ να βοηθήσω συμπληρωματικά στην δημιουργία συνθηκών ώστε να λειτουργήσει η "Φύση".

Η σημερινή εποχή χαρακτηρίζεται από γρήγορους ρυθμούς, έγνοιες και άγχος, θα μπορούσαμε να πούμε από δράση, το μέρος του νευρικού συστήματος που ελέγχει - διευθύνει τα προηγούμενα είναι το συμπαθητικό νευρικό σύστημα. Το αντιστάθμισμα του είναι το παρασυμπαθητικό νευρικό σύστημα που ευθύνεται για την πέψη, ανάπαυση και αποκατάσταση του οργανισμού. Με τις μεθόδους που εφαρμόζω ακριβώς αυτό το σύστημα προσπαθώ να φέρω στην επιφάνεια.

Γενικώς οι θεραπείες αφής τροποποιούν μυοπεριτονιακό και μυϊκής έντασης πόνο μειώνοντας μυϊκή ένταση και σπασμούς. Οι επιδράσεις συμπεριλαμβάνουν χαλάρωση του ατόμου, μείωση του άγχους και μείωση του πόνου. Η σημασία της μείωσης του άγχους στον σημερινό άνθρωπο σχετίζεται με το γεγονός ότι ο πιο κοινά αναγνωρισμένος πόνος όπως σπασμοί και ένταση είναι μυϊκός. Έχει τεκμηριωθεί ότι η ένταση και η ανησυχία μπορούν να αυξήσουν τον πόνο που βιώνει κάνεις. Το άγχος και η κατάθλιψη επίσης έχουν δείξει ότι επιδεινώνουν τον πόνο. Βασιζόμενος στην υπόθεση ότι υπάρχει στενή σχέση μεταξύ πόνου και άγχους, ακολουθεί ότι τροποποίηση του ενός παράγοντα μέσω της εφαρμογής μάλαξης θα τροποποιούσε στην συνέχεια και τον άλλο παράγοντα και ότι η ανακούφιση από τον πόνο και το άγχος ενισχύει την χαλάρωση.

Νέο - Από τον Οκτώβριο του 2011, θα προσφέρω συνεδρίες, κάποιες ημέρες της εβδομάδας - κατόπιν ραντεβού, στο νέο εργαστήριο ΒODYWORX στην περιοχή Κουρτάκι, αλλά και κατ' οίκον στην ευρύτερη περιοχή του Νομού Αργολίδας.

Δέχομαι κατόπιν ραντεβού στο εργαστήριο Ρεφλεξολογίας - BODYWORX που διατηρώ από το 2005 στην Νέα Σμύρνη, υπάρχει επίσης η δυνατότητα να σας επισκεφτώ στο χώρο εργασίας σας ή στο σπίτι σας.

Εναλλακτικά - Η επιλογή οποιουδήποτε επαγγελματία είναι πολύ σημαντικό ζήτημα, ειδικά εάν δεν σας έχει γίνει σύσταση από γνωστό σας. Οι θεραπείες αφής όταν εφαρμόζονται σωστά με επαγγελματισμό και ήθος είναι υπέροχες και χρήσιμες. Μπορείτε να αναζητήσετε επαγγελματία Ρεφλεξολόγο και εδώ.

Με υγεία,
Σπύρος Δημητράκουλας


Προβολή μεγαλύτερου χάρτη

Το BODY-WORKS βρίσκεται στην οδό Ιωνίας 6 στην Νέα Σμύρνη, ισόγειο κατάστημα. Πιο συγκεκριμένα ανάμεσα από τις οδούς Αιγαίου και Εφέσου η τρίτη παράλληλη της Λεωφόρου Συγγρού και η πέμπτη παράλληλη της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου.

Κανείς μπορεί να έρθει με τους εξής τρόπους:

Μετρό στάση Νέου Κόσμου και στην συνέχεια με το τραμ στάση Αιγαίου. Από εκεί θα κατεβείτε την Αιγαίου 5 δρόμους και το Ιωνίας 6 είναι αριστερά σας.

Λεωφορεία: Δημοτική Γραμμή Β Νέας Σμύρνης - Στάση Εφέσου, από εκεί η Ιωνίας είναι προς την Ελευθερίου Βενιζέλου, και το Ιωνίας 6 είναι αριστερά σας. Περίπου 150 μέτρα.
Στην ίδια στάση (Εφέσου)τα λεωφορεία 135 ΠΛ.ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ - ΑΣΥΡΜΑΤΟΣ Β',136 ΠΛ.ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ - Ν.ΣΜΥΡΝΗ Β'

Τα ίδια λεωφορεία κάνουν στάση στην 1η Αιγαίου, κατεβαίνοντας εκεί θα πρέπει να γυρίσετε προς την Ελευθερίου Βενιζέλου και να κάνετε δεξιά στον 1ο δρόμο την Βιζυηνού η οποία στην συνέχεια γίνεται Ιωνίας. Περίπου 150 μέτρα.

Στάση ΕΦΕΣΟΥ επί της Λεωφόρου Συγγρού: 106 ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ-ΠΛ.ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ , 126 ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ-ΠΛ.ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ , 550 ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ-ΚΗΦΙΣΙΑ, Α2 ΑΚΑΔΗΜΙΑ-ΒΟΥΛΑ, Β2 ΑΓ.ΚΟΣΜΑ-ΑΚΑΔΗΜΙΑ, Ε22 ΣΑΡΩΝΙΔΑ-ΑΚΑΔΗΜΙΑ(ΕΧPRESS)

Επίσης κάνει στάση εδώ το τρόλεϊ 10 ΤΖΙΤΖΙΦΙΕΣ-ΧΑΛΑΝΔΡΙ

 
 
 
 

2011 Ιατρείο Πόνου Αρεταίειο ΝοσοκομείοΠροβολή μεγαλύτερου χάρτη