Google Website Translator Gadget_________ ATTENTION "Αγγλικά" is ENGLISH !!!!!

Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2008

Εθελοντές Ρεφλεξολόγοι στον 26ο ΚΛΑΣΙΚΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Την Κυριακή 9 Νοεμβρίου διεξήχθη ο
Κλασικός Μαραθώνιος Αθηνών. Για δεύτερη φορά συμμετείχαν εθελοντικά χειρομαλάκτες προσφέροντας μετά-αγωνιστική μάλαξη στους αθλητές, φέτος είχαμε 24 άτομα επίσημα + 6 ανεπίσημα, σύνολο 30. Μεταξύ αυτών συμμετείχαν 8+3 Ρεφλεξολόγοι οι οποίοι απεδείχθη κατέχουν πολλές ειδικότητες.






Η Άννα Ψαθά φαίνεται να έχει "βρεί" κάτι σε αυτό το πόδι η μήπως είναι από τα πλέον καταρτισμένα άτομα για να ανακουθίσει τα κουρασμένα αυτά πέλματα.

Εργάζομαι αρκετό καιρό με δρομείς μεγάλων αποστάσεων και σίγουρα η μάλαξη παίζει σπουδαίο ρόλο στην προετοιμασία και αποκατάσταση τους. Μετά όμως από 2 7ήμερους υπερμαραθώνιους είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι μόνον ένας σωστά εκπαιδευμένος Ρεφλεξολόγος μπορεί με τις εξειδικευμένες γνώσεις και τεχνικές του να τα ανακουθίσει.


" Ένας Ρεφλεξολόγος μπορεί να (και σε μερικές πολιτείες των ΗΠΑ ή στην Ασία όντως) θεωρείται μασέρ, ο μασέρ όμως δεν μπορεί να θεωρηθεί Ρεφλεξολόγος. Άντε, εκτός και αν σκέφτεται σύμφωνα με τις ζώνες του Head. "
Σπύρος


Did you know: Η Άννα Ψαθά είναι εκτός από καλη Ρεφλεξολόγος, είναι και διακεκριμένη αθλήτρια του Χαντ-Μπωλ. Κορυφαία της στιγμή μάλλον ήταν η συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2004.
Καμία σχέση με την δική μου καριέρα στο ίδιο άθλημα.




Δεν υπάρχουν σχόλια: