Google Website Translator Gadget_________ ATTENTION "Αγγλικά" is ENGLISH !!!!!

Δευτέρα 21 Ιουλίου 2008

Μαζική συνεδρία Ρεφλεξολογίας δημιουργεί νέο ρεκόρ Guiness

Τουρίστες συμμετείχαν σε μαζική συνεδρία Ρεφλεξολογίας στην αρένα Ταϊπέι, την 1η Ιουλίου 2008. Το Υπουργείο Τουρισμού της Ταϊβάν θέλησε να σπάσει το προηγούμενο ρεκόρ του «Περισσότεροι άνθρωποι να λάβουν Ρεφλεξολογία/foot massage συγχρόνως» με 2000 συμμετέχοντες να δέχονται Ρεφλεξολογία για 20 λεπτά. Το προηγούμενο ρεκόρ ήταν 400 άτομα για 5 λεπτά.

Ο Τζάνις Λαϊ,γενικός διευθυντής του Tουριστικού Oργανισμού δήλωσε: “ Πρόκειται για μεγάλη ευκαιρία να μαζευτούμε εδώ σήμερα στην αρένα Ταϊπέι ενώνοντας την κουλτούρα με τον τουρισμό και να δείξουμε το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών Ρεφλεξολογίας”

1,000 λοιπόν τουρίστες δέχτηκαν Ρεφλεξολογία από 1,000 Ρεφλεξολόγους. Η υπηρεσία τουρισμού θέλησε να προβάλλει το Ιατρικό και “stay fit-προληπτικό” τουρισμό τις Ταιβάν.

Στην αρχή λοιπόν έγινε μία παράσταση με ταμπούρλα και στην συνέχεια έκαναν μάθημα Qigong.Ο κ. Λαϊ λέει ότι η χώρα του έχει να προσφέρει μεγάλη ποικιλία Υπηρεσιών Τουρισμού στον τομέα της ευεξίας και διατήρησης της υγείας πχ. Θερμά λουτρά, spa, μασάζ, υγιεινή διατροφή. Διαβεβαιώνουν ότι θα γίνουν παρόμοιες εκδηλώσεις ώστε να προωθηθεί ο τουρισμός διεθνώς. Ελπίζουν να αυξήσουν τον αριθμό των τουριστών κατά 7% χρόνο με το χρόνο, δηλαδή φέτος να έχουν 4 εκατομμύρια επισκέπτες. Προσδοκούν να γίνουν Ιατρικός τουριστικός προορισμός σας την Ταϊλάνδη και Σιγκαπούρη, όπου οι υπηρεσίες τους θα κυμαίνονται από θεραπευτικές μεθόδους μέχρι και πλαστική χειρουργική!

Δεν υπάρχουν σχόλια: