Google Website Translator Gadget_________ ATTENTION "Αγγλικά" is ENGLISH !!!!!

Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

O Anthony Bourdain δέχεται Ρεφλεξολογία.

Δημοφιλής εκπομπή έχει γίνει το No reservations με τον Άντονυ Μπουρντείν. Βρήκα ένα βίντεο όπου δέχεται Ρεφλεξολογία στην Σιγκαπούρη, το συγκεκριμένο επεισόδιο δεν το έχω δει ακόμα. Φαίνεται πως εκεί όχι μόνο κάνουν διάγνωση αλλά βρίσκουν πέτρες στα νεφρά και τα επίπεδα χοληστερίνης.....

Φυσικά και δεν συμφωνώ με αυτή την τακτική, όπως είχε πει και η Χάννα Μάργκουαρτ "Ρεφλεξολόγος που σας λέει το όνομα ασθένειας και το πόσες συνεδρίες χρειάζονται για να γίνετε καλά, ΜΗΝ τον πληρώσετε και να φύγετε αμέσως, είναι ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ!". Κρατάω ότι του αρέσει το αίσθημα μετά την συνεδρία!



Επίσης βλέπω ότι διαφημίζεται από κανάλι η έναρξη του reality παιχνιδιού "Amazing race". Σε κάποιο επεισόδιο The Amazing Race 14 - Episode # 10 / Part 2, οι συμμετέχοντες ΠΡΕΠΕΙ να δεχτούν Foot Massage διάρκειας 10 λεπτών. Σε άλλο μέρος του πλανήτη θα έπρεπε να ήταν ευχάριστη εμπειρία.... στην Ασία όμως τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά, σε τέτοιο σημείο μάλιστα που μία συμμετέχων σχολιάζει ότι κάτι τέτοιο θα έπρεπε να είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ. Το ενδιαφέρον ξεκινάει από το 3:10. Τι κάνει ο κόσμος για λεφτά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: