Google Website Translator Gadget_________ ATTENTION "Αγγλικά" is ENGLISH !!!!!

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Ρεφλεξολογία και Γυναικεία Υγεία




Το Σ.Ε.Ρ σε συνεργασία με την κ. Ηagar Basis διοργανώνουν διήμερο σεμινάριο (workshop) στις 26-27 Απριλίου 2014 με θέμα:

Reflexology and Womens Health


Ρεφλεξολογία και Γυναικεία Υγεία 


Πρόκειται για ένα διήμερο σεμινάριο που δίνει στους ρεφλεξολόγους τα απαραίτητα εργαλεία και τις τεχνικές που μπορούν να εφαρμόσουν κατά τη διάρκεια των φυσικών αλλαγών που χαρακτηρίζουν όλα τα στάδια της ζωής μιας γυναίκας. Έμμηνος ρύση, ωορρηξία, εγκυμοσύνη, τοκετός, περι-εμμηνόπαυση, κλιμακτήριος, ανάπτυξη της γυναικείας σεξουαλικότητας, όλα αποτελούν φυσιολογικές σωματικές και ψυχολογικές εμπειρίες στη ζωή μιας γυναίκας.

Οι πρακτικές τεχνικές που θα διδαχθούν θα εστιάζουν στην στήριξη των γυναικών καθώς περνούν από μυριάδες ορμονικές αλλαγές σε κάθε αλλαγή, καθώς και στην "θεραπεία" συμπτωμάτων που συνδέονται με κάθε κάθε ανισορροπία. Περιλαμβάνονται αγωγές για ουρολογικά και γυναικολογικά προβλήματα.

Η 26χρονη εμπειρία της Hagar ως ρεφλεξολόγος και καθηγήτρια ρεφλεξολογίας της επέτρεψε να προσαρμόσει, να βελτιώσει και να αναπτύξει τις τεχνικές της Αρχικής Μεθόδου Ingham καθώς και των Προηγμένων Τεχνικών Ρεφλεξολογίας (ART), ενισχύοντας έτσι την αποτελεσματικότητα τους.

Στο τέλος του διημέρου οι συμμετέχοντες θα λάβουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Ανάπτυξης της Ακαδημίας Ρεφλεξολογίας (Reflexology Academy) Αγγλίας.

Πρόγραμμα

Ημέρες 2627/4/13

Σάββατο-Κυριακή

Ώρες : 10:00 – 17:30

Το σεμινάριο μπορούν να το παρακολουθήσουν:

Τα τακτικά και δόκιμα μέλη του Σ.Ε.Ρ . (τα μέλη θα πρέπει να φέρουν μαζί τους την Ρεφλεξολογική ταυτότητα τους), (τιμή 145 €)

Σπουδαστές οι οποίοι έχουν ολοκληρώσει το 1ο έτος μπορούν να εγγραφούν ως δόκιμα μέλη (κόστος 20€), (τιμή 145 €)

Όσοι επιθυμούν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους (και δεν είναι μέλη του Σ.Ε.Ρ.)
(τιμή 165 €).

Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν το διήμερο σεμινάριο Reflexology & Women’s Health Σαββάτου-Κυριακής, θα πρέπει να καταθέσουν το ήμισυ του κόστους συμμετοχής (δηλ. το ποσό των 75 €, ως προκαταβολή , στον κάτωθι λογαριασμό του Σωματείου μέχρι τις 17 Μαρτίου  του 2014.

Το υπόλοιπο ποσόν θα πρέπει να έχει κατατεθεί έως 8 Απριλίου το αργότερο.
Το αποδεικτικό της κατάθεσης θα πρέπει σταλεί μέσω φαξ στα γραφεία του σωματείου και προσερχόμενοι στο σεμινάριο να το έχετε μαζί σας.

Αριθμός Φαξ: 210-6451532

Αριθμός λογαριασμού Eurobank EFG : 0026-0033-28-0103245443

Δούλβαρη Ευγενία

Δημητράκουλας Σπύρος



Για διευκρινήσεις και πληροφορίες παρακαλούμε να επικοινωνείτε με την γραμματέα του Σωματείου κ. Άννα Νάγια 210-6424818 Τρίτη & Πέμπτη 11-2μ.μ. καθώς και με την Αντιπρόεδρο κ. Λεάνα Κοττάκη τηλ.210-7211518

Το σεμινάριο θα δοθεί στα Αγγλικά και θα μεταφράζεται στα Ελληνικά.
* Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων στα Σεμινάρια 12 άτομα.
* Σε περίπτωση ακύρωσης της συμμετοχής σας ,η προκαταβολή δεν επιστρέφεται.