Google Website Translator Gadget_________ ATTENTION "Αγγλικά" is ENGLISH !!!!!

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019

Ορθοπεδική Ρεφλεξολογία με μία δόση Νεύρο Ρεφλεξολογίας

Το επόμενο σεμινάριο Ορθοπεδικής Ρεφλεξολογίας θα πραγματοποιηθεί 18-19 Ιανουαρίου και 15-16 Φεβρουαρίου 2020 στο Παλαιό Φάληρο Πανδρόσου 31.

Στο συγκεκριμένο βίντεο θα δείτε μία ανακλαστική προσέγγιση του συμπαθητικού νευρικού συστήματος επηρεασμένο από την Νεύρο Ρεφλεξολογία (ΝΠ) εφαρμόζοντας αρχές και τεχνικές από την Ορθοπεδική ρεφλεξολογία (ΟΡ).
Στην Ορθοπεδική ρεφλεξολογία, μεταξύ άλλων, δίνεται έμφαση στην εκμάθηση της λεπτομερής ανατομίας του άκρου πόδα. Αυτή η γνώση, ή πιο σωστά, η πρακτική εφαρμογή αυτής της γνώσης δια των τεχνικών μας, θα συμβάλλει στο να εκτελέσουμε μία ακόμα πιο επιτυχημένη συνεδρία.
Για εκείνους που ενδιαφέρονται να εκπαιδευτούν στην ΟΡ το βίντεο είναι ένα καλό παράδειγμα για το πως πραγματοποιείται η εκπαίδευση. Πως δηλαδή εξετάζοντας έναν έναν τους μύες του άκρου πόδα, αλλά και όλες τις άλλες δομές, προχωρούμε σε σύγκριση και δημιουργικό προβληματισμό με σχολές ρεφλεξολογίας και άλλων επιστημών ώστε να καταλήξουμε στις πιο αποτελεσματικές τεχνικές.
Η συγκεκριμένη λήψη πραγματοποιήθηκε κατά την εκπαίδευση των σπουδαστών Ρεφλεξολογίας του 1ου έτους για την εκπαιδευτική ενότητα που αφορούσε το νευρικό σύστημα στο Natural Health Science το Νοέμβριο του 2019. Στους σπουδαστές δόθηκαν επιπρόσθετες πληροφορίες για την ερμηνεία των διαταραγμένων ανακλαστικών σημείων κάτι που γίνεται και στο σεμινάριο ΟΡ.
Ωστόσο είναι μία τεχνική που μπορείτε και πρέπει να την χρησιμοποιήσετε όλοι οι Ρεφλεξολογοί σε όλες τις συνεδρίες σας, εναρμονίζοντας στο τελευταίο βήμα όποιο ανακλαστικό βρίσκετε εκτός ισορροπίας με καταπραϋντικό χειρισμό.

Είμαι βέβαιος πλέον για την αξία της τεχνικής, αυτός είναι και ο λόγος που το μοιράζομαι με τους πρωτοετής σπουδαστές μας αλλά και με όλους σας. Η αξία της τεχνικής πολύ μεγάλη , η εφαρμογή της απλή. Αναφέρομαι σε αυτήν ως "αυλάκι". ...περισσότερα στην τάξη!

Η φωτογραφία είναι από το άρθρο "Can stress be painfull" των Dorthe Krogsgaard HMAR and Peter Lund Frandsen HMAR, Denmark το οποίο είναι δημοσιευμένο στην ιστοσελίδα τους. www.touchpoint.dk

Πληροφορίες για εκπαιδεύσεις στην Αθήνα εδώ.
Πληροφορίες για εκπαιδεύσεις στην υπόλοιπη Ελλάδα και στο εξωτερικό
https://spiros-reflexologia.blogspot.com/