Google Website Translator Gadget_________ ATTENTION "Αγγλικά" is ENGLISH !!!!!

Τρίτη 27 Απριλίου 2021

Διάγραμμα των σχέσεων μεταξύ δοντιών οργάνων και μεσημβρινών, μία ακόμα ανακλαστική σχέση.


Υπάρχει μία σχολή σκέψης όπου συνδέονται τα δόντια με όλο το σώμα, δηλαδή αντανακλούν την κατάσταση των οργάνων, μυών, αρθρώσεων κ.α.

Είναι εντυπωσιακό να βρίσκεις όλο και περισσότερους οδοντιάτρους να εργάζονται κατά αυτόν τον τρόπο και να επικοινωνούν τέτοιους πίνακες η διαγράμματα με αυτές τις σχέσεις στις σελίδες τους.

Από καιρό ήθελα να μεταφράσω και ετοιμάσω στα Ελληνικά ένα τέτοιο διάγραμμα επειδή δεν υπήρχε μέχρι τώρα και παράλληλα επειδή πιστεύω ότι είναι ένα πολύτιμο εργαλείο για όλους και ευχή μου το διάγραμμα να φανεί χρήσιμο σε όλους.

Μπορείτε λοιπόν να τον χρησιμοποιήσετε ελεύθερα. Τυπώνεται ιδανικά σε μεγεθος Α3.

Συμπληρωματικά να σας προτείνω εάν θέλετε να ενημερωθείτε περισσότερο να διαβάσετε την ακόλουθη παρουσίαση από το μακρινό 2011 της Ιωάννας Γιάτση, χειρουργός οδοντίατρος και απόφοιτος Ρεφλεξολογίας του Νatural Health Science.

ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΣΧΕΣΗΣ ΤΩΝ ΔΟΝΤΙΩΝ ΩΣ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ.


in english here 

Literature study of the relationship of the teeth, as reflective zones, and the physiological function of the human organs and systems.


Επίσης το άρθρο του συναδέλφου Δημήτρη Νικολούλια Ρεφλεξολόγος που είχε γράψει για το περιοδικό Εναρμόνιση του Σωματείου Ελλήνων Ρεφλεξολόγων το 2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: