Google Website Translator Gadget_________ ATTENTION "Αγγλικά" is ENGLISH !!!!!

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Ρεφλεξολογία στις ειδήσεις!

Η Ρεφλεξολογία χρησιμοποιείται κλινικά για την αντιμετώπιση του πόνου, μείωση του στρες και σε προγράμματα αποκατάστασης. Πρόκειται για επερχόμενο σεμινάριο στου 2010 Συνέδριο για επαγγελματίες που ασχολούνται με εξαρτώμενους χρήστες present by Middle Tennessee Association of Alcoholism and Drug Abuse Counselors. Ο ομιλητής θα είναι ο Director of Focus On Healing Wellness Institute, Dr. Njideka N. Olatunde, Naturopathic Health care Practitioner and Master Reflexologist. Γίναμε και με Master στην Ρεφλεξολογία τώρα – από ποιο πανεπιστήμιο? Λέει είναι και ιατρός – τέλος πάντων, να μην μιλήσω!
http://pr-usa.net/index.php?option=com_content&task=view&id=479925&Itemid=30

Για τους μεταλλάδες όμως, είχα διαβάσει στο παρελθόν σε σχέση με την εξάρτηση το εξής:

Metallica goes back to their metal roots by Andrew Dansby, Houston Chronicle, November 18, 2008

Ο τραγουδιστής των Metallica James Hetfield σε ερώτηση δημοσιογράφου ότι ποιος ο λόγος που φαίνονται ανανεωμένοι απάντησε: Τώρα που μιλάμε είμαστε στο δωμάτιο αναμονής του βουντού Ιατρού μας που είτε κάνει χειρισμούς στην πλάτη μας ή μας κάνει Ρεφλεξολογία. Μπορεί να μας κάνει βελονισμό ή να μας συνδέσει με ηλεκτρόδια ή να μας ποτίσει με κάποιο χυμό λαχανικών ώστε να αποδώσουμε στις συναυλίες!
http://www.pressandjournal.co.uk/Article.aspx/1907325

Εγκαίνια με γαλαζοαίματο στο “Centre of Excellence” του Νιούτον

Ο Δούκας του Gloucester εγκαινίασε την καινούρια επέκταση του πρωτοποριακού κέντρου φροντίδας στο Newton Aycliffe.
Το κέντρο διευθύνεται με δωρεές και προσφέρει ποικιλία δραστηριοτήτων για να βοηθήσει τους ανθρώπους να βελτιώσουν την υγεία και ευεξία τους συμπεριλαμβανομένου γυμναστική, μαθήματα δραστηριοτήτων, εναλλακτικές θεραπείες (Ρεφλεξολογία, οστεοπαθητική, βελονισμό και αρωματοθεραπεία), θεραπείες ομορφιάς και εκπαίδευση ενηλίκων.

http://www.newtonnews.co.uk/index.php?option=com_content&view=article&id=862:royal-visitor-opens-towns-centre-of-excellence



Το δωμάτιο θεραπείας στο κέντρο φροντίδας του Thurso αποδεικνύεται πολύ δημοφιλές.
Published: 08/09/2010
Είναι η τελευταία προσθήκη από το North Highland Cancer Information and Support Centre. Άνοιξε μετά από μία επιτυχημένη καμπάνια συλλογής χρημάτων £5,000 και προσφέρει Ρεφλεξολογία, αρωματοθεραπεία κ.α.


Read more: http://www.pressandjournal.co.uk/Article.aspx/1907325#ixzz0z6b2qx00

Γιατί η «μαγεία» χρηματοδοτείται από τις ασφαλιστικές εταιρείες? Αναρωτιέται ο Paul O’Donoghue, κλινικός ψυχολόγος και ιδρυτικό μέλος της Ιραλνδικής κοινότητας σκεπτιστικιστών.
Οι ρεφλεξολόγοι της Ιρλανδίας πρέπει να είναι πολύ εκνευρισμένοι. Μάθαμε ότι η ασφαλιστική εταιρεία Quinn Healthcare θα αποζημιώνει με €20 την κάθε συνεδρία με μέγιστο αριθμό συνεδριών τις 8 σε “εγκεκριμένο Ρεφλεξολόγο αλλά και σε ομοιπαθητικό - 12 συνεδρίες”. H Quinn Healthcare διατυμπανίζει “η καλύτερη κάλυψη για τους θεραπευτές ΣΕΘ” είναι ο λόγος που μας επιλέγουν οι εταιρείες να διαχειριστούμε την κάλυψη υγείας τους.
Αναρωτιέται ο ψυχολόγος : Πως είναι δυνατόν μία θεραπέια που αντιτίθεται και αγνοεί τους νόμους της επιστήμης να ισχυρίζεται ότι συμπληρώνει την συμβατική ιατρική. ΣΠΥΡΟΣ: Γιατί διαβάζεις ότι σε συμφέρει !!! Έψαξα στο διαδίκτυο λέει για την ρεφλεξολογία και αυτά που διάβασα για την ανάκλαση του σώματος στα πέλματα αντιτίθενται στην τρέχουσα κατανόηση μας για την ανατομία και φυσιολογία! ΣΠΥΡΟΣ : Γιατί ζεις στην εποχή πριν τους μαγνητικούς τομογράφους!!!!
http://www.irishtimes.com/newspaper/sciencetoday/2010/0909/1224278501793.html



Alternative medicine to be topic of lunch
PORT CLINTON -- Magruder Hospital has scheduled an educational luncheon for noon on Sept. 20 on complimentary and alternative medicine. Judy Paschen will give an overview of some of the more common practices such as massage, Reiki, reflexology and more.
http://www.portclintonnewsherald.com/article/20100907/NEWS01/9070311



LHT holds a health and wellbeing day for the Somali community
Liverpool Housing Trust (LHT), part of the Vicinity Group, recently held Maalintii Caafimaadka, a health and wellbeing day, to raise awareness of mental health and general wellbeing within the Somali community.

http://www.24dash.com/news/housing/2010-09-09-LHT-holds-a-health-and-wellbeing-day-for-the-Somali-community

Cancer charity opens extra Manchester serviceSeptember 7, 2010
Chai Cancer Care has opened a new south Manchester branch serving cancer patients and their families.
Operating from two refurbished rooms at the Morris Feinmann Home in Didsbury, the charity will provide counselling, massage, reflexology and acupuncture to cancer sufferers.

http://www.thejc.com/community/local-news/37924/cancer-charity-opens-extra-manchester-service