Google Website Translator Gadget_________ ATTENTION "Αγγλικά" is ENGLISH !!!!!

Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο 6ος Μαραθώνιος Μ. Αλέξανδρου




Με μεγάλη οργανωτική επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 10/4 ο 6ος Διεθνής Μαραθώνιος «Μ. Αλέξανδρος» που διεξήχθη, όπως κάθε χρόνο, στη διαδρομή Πέλλα-Θεσσαλονίκη με τη συμμετοχή δρομέων από όλη την υφήλιο.
Στην πρώτη θέση τερμάτισε ο Κενυάτης αθλητής BIWOTT Peter σε χρόνο 2h,13min & 12sec, ενώ την 25η θέση κατέκτησε ο δικός μας Κανελλόπουλος Αθανάσιος του Ο.Μ.Γ. Γιαννιτσών με χρόνο 2h,58min &11sec.

Φέτος ήταν και η πρώτη φορά που υπήρξαν εθελοντές Ρεφλεξολόγοι - Χειρομαλάκτες στον συγκεκριμένο αγώνα, και μάλλον του χρόνου θα είναι περισσότεροι. Μακάρι να παραβρεθώ και εγώ κάποια χρονιά.






Η ομαδάρχης της ομάδας εθελοντών, Άντζελα Τασόβαλη, μας έγραψε:




Ο μαραθώνιος για όλους εμάς που συμμετείχαμε ήταν αξέχαστη εμπειρία. Διασκεδάσαμε και παράλληλα προσφέραμε πολύτιμη βοήθεια σε όλους αυτούς που συμμετείχαν και είχαν απόλυτη ανάγκη έστω και από αυτή την ολιγόλεπτη μάλαξη που μπορούσαμε να προσφέρουμε μέσα στα χρονικά πλαίσια που μας περιόριζαν λόγω του κόσμου που έπρεπε να εξυπηρετήσουμε.
Ξεκινήσαμε τη μάλαξη με τα παιδιά που ήταν τα πρώτα που τερμάτισαν από τη διαδρομή που ξεκίνησε από την πλατεία Αριστοτέλους και σταδιακά μέχρι και νωρίς το απόγευμα ήμασταν εκεί για να ανακουφίσουμε και τους τελευταίους που τερμάτισαν. Ιδιαίτερη ανάγκη μάλαξης είχαν βέβαια οι συμμετέχοντες που ξεκίνησαν από την Πέλλα λόγω και της απόστασης αλλά και ο καιρός εκείνη τη μέρα δεν ήταν και ο πλέον ιδανικός καθώς ο αέρας ήταν δυνατός και ψυχρός.

Ελπίζω ότι προσφέραμε πολύτιμη βοήθεια σε όλους τους συμμετέχοντες. Θα χαιρόμασταν ιδιαίτερα να ξαναζήσουμε αυτή την εμπειρία.












Οι επαγγελματίες θεραπευτές από την Θεσσαλονίκη που συμμετείχαν ήταν οι:
Άντζελα Τασόβαλη, εναλλακτική θεραπεύτρια, email: atassovali@gmail.com, τηλ. 6977202131


Νικολέττα Ράπτη, φυισικοθεραπεύτρια-εναλλακτική θεραπεύτρια, email: nicoe20vd@yahoo.com, τηλ 6947186961


Ματθαίος Δινάκης, εναλλακτικός θεραπευτής, email: info@bodymind.gr, τηλ.6977267509


Χρήστος Μουτούδης, ρεφλεξολόγος-νευρορεφλεξολόγος, email: chrisreflexologos@gmail.com, τηλ. 6932919190


Ξενοφών Λιακόπουλος, ρεφλεξολόγος, email: xl@kritirion.gr, τηλ. 6974735070


Καρολίνα-Ναυσικά Σιδηροπούλου, φυσικοθεραπεύτρια, duffi7@hotmail.com, 6979306142


Ελένη Δαίδου, εναλλακτική θεραπεύτρια, eleni.daidou@gmail.com, τηλ.6941667567