Google Website Translator Gadget_________ ATTENTION "Αγγλικά" is ENGLISH !!!!!

Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Νέα επιμορφωτική - επαγγελματική συνεργασία του ΝΗS με το νεοσύστατο fishspa!


To Natural Health Science συνεχίζοντας την προσπάθεια του για την συνεχή επιμόρφωση και προβολή των σπουδαστών Ρεφλεξολογίας του, προχώρησε στην συνεργασία με το fishspa.


To fishspa βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας Αιόλου 45 στον 1ο όροφο. To fishspa εξειδικεύεται στην ιχθυοθεραπεία, τι είναι ρωτάτε?

Η ιχθυοθεραπεια είναι μια φυσική μέθοδος περιποίησης κυριως των κατω άκρων, η οποία προέρχεται από την Τουρκία και εξασκείται κυρίως στην Άπω Ανατολή. Αυτή η μοναδική δερματική θεραπεία κάνει μασάζ στα πόδια χρησιμοποιώντας τις ικανότητες του ψαριού Garra Rufa ή Doctor fish.


Αυτή την στιγμή και για μέχρι την Kυριακή υπάρχει μία προσφορά γνωριμίας που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε για να δοκιμάσετε την μέθοδο, η τιμή είναι στα 5 ευρώ παρακαλώ! Με άλλα 5 ευρώ μπορείτε να απολαύσετε και 10 λεπτά foot massage από τους Ρεφλεξολόγους του Natural Health Science, το οποίο εγγυάται να σας ελαφρύνει τα πόδια κατά 10 κιλά ολοκληρώνοντας την εμπειρία fishspa!


Ένα φοβερό δώρο γνωριμίας!

Για όλα τα μέλη του Σωματείου Ελλήνων Ρεφλεξολόγων ο ιδιοκτήτης του fishspa, κ. Φώτης Διονυσόπουλος κάνει δώρο 1 συνεδρία fishspa. Απλά επιδείξετε την ταυτότητα μέλους του ΣΕΡ. H προσφορά ισχύει για τους μήνες Απριλίου - Ιουνίου.



Αν πονάει ρωτάτε, ΟΧΙ, δεν έχουν δοντάκια τα ψαράκια, πιπιλάνε και δημιουργείται ένα ελαφρύ γαργαλητό το οποίο συνηθίζεται πολύ γρήγορα. Είναι φοβερή εμπειρία για τα μικρά παιδιά, προσφέρει μοναδική ευκαιρία αλληλεπίδρασης με τα ψαράκια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: