Google Website Translator Gadget_________ ATTENTION "Αγγλικά" is ENGLISH !!!!!

Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Δύο ανακοινώσεις του Σ.Ε.Ρ.




Τον προσεχή Μάϊο (10-12) θα συναντηθούν οι εκπρόσωποι των χωρών μελών του Δικτύου Ρεφλεξολόγων στην Ευρώπη - Reflexology in Europe Network.

Την Κυριακή 12 του μηνός θα γίνει και η ημερίδα του ΣΕΡ με προσκεκλημένους ομιλητές από τους εκπροσώπους - θα είναι μία Ευρωπαϊκή ημερίδα.

Επιπρόσθετα θα υπάρξει η δυνατότητα να συναντηθούν μέλη του ΣΕΡ που θα απαρτίζουν την επιτροπής έρευνας του σωματείου μας με τα δύο άτομα της αντίστοιχης Ευρωπαϊκής επιτροπής - RiEN research specific panel!
...
Τα άτομα του RiEN Research Team είναι τα:
Leila Erikson (DK)
Tracey Smith (UK)

Ως εκ τούτου σας ενημερώνουμε ότι έχει οριστεί συντονιστής της επιτροπής για το ΣΕΡ, ο Ioannis Dovros. Όσοι έχετε γνώσεις σχετικές με την μεθοδολογία και υλοποίηση ερευνών και επιθυμείτε να συμμετάσχετε στην επιτροπή μας και στην συνάντηση να επικοινωνήσετε με τον Ιωάννη και να του αποστείλετε ένα σύντομο βιογραφικό περιγράφοντας αυτά που θα προσφέρετε στην επιτροπή μας, dovros@yahoo.com.

Αυτά που ζητάμε ως προϋποθέσεις για την συμμετοχή σας στην επιτροπή είναι πολύ συγκεκριμένα πάνω στο αντικείμενο της έρευνας, το να Ρεφλεξολογήσεις σε μία έρευνα ΔΕΝ είναι κριτήριο!
Διευκρινίσεις - Πρόκειται για την σύσταση ομάδας έρευνας που θα σχεδιάζει τις έρευνες του ΣΕΡ και όχι που θα τις υλοποιεί-πραγματοποιεί. Ιδανικά προσόντα και όχι απαραίτητα!

Θεωρούμε πως πρέπει να είναι: α)Απόφοιτοι τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και κάτοχοι μεταπτυχιακού και να έχουν συντάξει τουλάχιστον μια ερευνητική εργασία (όχι βιβλιογραφική) ή β) να είναι απόφοιτοι τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και να έχουν παρακολουθήσει μαθήματα στατιστικής (τουλάχιστον δύο εξάμηνα) και μαθήματα μεθοδολογίας της έρευνας καθώς και να έχουν συντάξει τουλάχιστον μια ερευνητική εργασία (όχι βιβλιογραφική). Τέλος θα πρέπει να έχουν πρακτική εμπειρία από την Ρεφλεξολογία τουλάχιστον για ένα έτος. Από εκεί και πέρα όταν σχεδιάζεται η έρευνα μέρος μπορούν να πάρουν μέλη του ΣΕΡ που θα εκπαιδεύονται ανάλογα με τις ανάγκες των ερευνών. Προϋπόθεση για να συμμετάσχετε είναι να είστε τακτικά ή δόκιμα μέλη.



Η Πρόεδρος του RiEN μας έγραψε:
"We will be happy to meet any researchers at a designated time / place to have a discussion about potential research projects in reflexology while we are in your country. We can provide help with ideas, methodology and previously published research which can help make a project more likely to be funded or published."
 
 
 
2η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

 
Καλημέρα,
όσοι θα ήθελαν να συμμετάσχουν εθελοντικά στο 2ο Ημιμαραθώνιο Αθηνών, στις 31 Μαρτίου 2013.
Αρχικά και επίσημα ζητάνε 10 άτομα, όσοι θέλουν λοιπόν θα πρέπει να κάνουν ηλεκτρονική αίτηση που βρίσκεται στο πεδίο Εθελοντισμός της επίσημης ιστοσελίδας της διοργάνωσης. Οι αιτήσεις λήγουν στις 15 Μαρτίου, οπότε σπεύστε!

Προυπόθεση για τους πρώτους 10 είναι να έχουν δικό τους κρεβάτι και να είναι τακτικά ή δόκιμα μέλη του ΣΕΡ. Οι υπόλοιποι που θα ήθελαν μπορούν να πάνε την ίδια την ημέρα του αγώνα χωρίς να το δηλώσουν ώστε να έχουμε το δυνατόν μεγαλύτερη παρουσία.
...
Η υπεύθυνη συντονίστρια εκ μέρους του ΣΕΡ θα είναι η Vicky Katsarou, αφού συμπληρώσετε την αίτηση κοινοποιήστε το σε εκείνη για να αποσταλούν τα ονόματα στο ΣΕΓΑΣ.

Θα εργαστούμε στο Γυμναστήριο Φωκιανός, η ώρα προσέλευσης των εθελοντών εκεί θα είναι στις 9 π.μ., και θα μας προμηθεύσουν με τα απαραίτητα αναλώσιμα (λάδι, χαρτί μιας χρήσης για τα κρεβάτια, αντισηπτικά τζέλ).

Εγώ θα έρθω για καφέ το πρωϊ.
http://www.athinahalfmarathon.gr/index.php/gr/volunteers/2012-04-20-15-58-47