Google Website Translator Gadget_________ ATTENTION "Αγγλικά" is ENGLISH !!!!!

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Πρόσκληση σε παρουσίαση νέου βιβλίου Ρεφλεξολογίας






Φαίνεται πως είναι έτοιμο και μας προσκαλεί όλους στην παρουσίαση του. Είμαι σίγουρος ότι δεν αποτελεί απλά ένα ακόμα βιβλίο Ρεφλεξολογίας αλλά για κάτι πολύ παραπάνω. Οι λόγοι είναι ο αυθεντικός χαρακτήρας της, η μεγάλη πρακτική εμπειρία της, η ταπεινότητα που την διέπει και το γεγονός (το γνωρίζω προσωπικά) ότι είναι από τους επαγγελματίες που δεν έπαψαν ποτέ να μαθαίνουν!


Σημαντικό θεωρώ είναι ότι η κ. Άνθη εκπροσωπεί μία από τις σχολές προσέγγισης της Ρεφλεξολογίας στην Ελλάδα, που οι περιστάσεις δεν της έχουν επέτρεψει να κοινοποιήσει - μοιραστεί την γνώση και εμπειρία που φέρει. Το ίδιο ισχύει και για 1-2 ακόμα Ρεφλεξολόγους, ελπίζω στο μέλλον να μοιραστούν τις γνώσεις τους και αυτοί.


Καλή επιτυχία στο βιβλίο, ανυπομονώ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να το διαβάσω, και να σας δω όλους στην παρουσίαση του.


Η Ανθή Βρέττα γεννήθηκε στην Αίγυπτο. Ήρθε στην Ελλάδα το 1963. Το 1975 ήρθε σε επαφή με τις ανατολικές φιλοσοφίες και ταξίδεψε για πολλά χρόνια στις Ινδίες.
Το 1978 γνώρισε τη Ρεφλεξολογία μέσω της Μαρίας Κωστάκη. Στην Ελβετία μαθήτευσε δίπλα στην εξαίρετη Ρεφλεξολόγο Bourquin Leni. Έχει εμπλουτίσει τις γνώσεις της με μαθήματα ανθοθεραπείας με την ψυχίατρο Μαρίνα Αγγελή.
Παρακολούθησε μια σειρά μαθημάτων και σεμιναρίων στην Αγγλία με τον Anthony Porter, ιδρυτή της μεθόδου A.R.T.,όπου και τελειοποίησε την τεχνική της στη Ρεφλεξολογία. Εκπαιδεύτηκε στο Bristol της Αγγλίας στην κάθετη Ρεφλεξολογία από την Lynne Booth που έχει εφεύρει και καθιερώσει το vertical reflexology. Όπως και με την Chris Stormer στη γλώσσα των ποδιών. Και στο Emozon με την Frindlind Strutt. Έκτοτε δεν σταμάτησε να παρακολουθεί διάφορα σεμινάρια για την έρευνα της Ρεφλεξολογίας. Είναι από τα ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου Ελλήνων Ρεφλεξολόγων

Πρόσκληση


Η Ανθή Βρέττα παρουσιάζει το βιβλίο της με τίτλο

" Η ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ"

Πέμπτη 17/02 ώρα 20:30

ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΣ ΒΑΙΣΛΙΚΟΣ ,
Μιχαλακοπούλου 114

Πληροφορίες
http://www.etra.gr/ 210 9811753

Δεν υπάρχουν σχόλια: