Google Website Translator Gadget_________ ATTENTION "Αγγλικά" is ENGLISH !!!!!

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

Sex and the City και Ρεφλεξολογία πάνε μαζί!


Σε πρόσφατη συνέντευξη της όπoυ παρουσίαζε το νέο της άρωμα (sic) η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ εκμυστηρεύτηκε και κάποιες από τις απολαύσεις ομορφιάς της, και είπε:
"Κάθε λίγο και λιγάκι υπάρχει ένα μέρος το Angel Feet [που πηγαίνω]το οποίο είναι καταπληκτικό. Είναι χώρος Ρεφλεξολογίας. Δεν γνωρίζω τίποτα από αυτά - δεν με ενδιαφέρουν ιδιαίτερα. Το γεγονός είναι ότι κάποιος θα σου τρίψει τα πόδια για μία ώρα. Δεν με ενδιαφέρει τι θα βρει για το τι συμβαίνει στο εσωτερικό μου, ή στα διάφορα όργανα. Αυτά μπαίνουν στο ένα αυτί και βγαίνουν από το άλλο. Το γεγονός είναι ότι θα σου τρίψουν τα πόδια για μία ώρα. Πρέπει απλώς να βρεις μία ώρα. Δεν είναι φτηνό αλλά και δεν σε γδέρνουν - highway robbery (sic). Είναι κάπου στη μέση και αξίζει κάθε λεπτό - penny, θα έλεγα!"

Τιμές στο Angel Feet Μισή ώρα 75$ μία ώρα 115$. Τι λές τώρα! Στο νοσοκομείο Μεμόριαλ κάνει 100$ η ώρα!

Πηγή: http://www.bellasugar.com/Sarah-Jessica-Parkers-Favorite-Beauty-Products-7501332

Hello Sarah kai ego simfono mazi sou, ase tous reflexologous na lene gia ta dika tous, einai pio simantiko na einai parasibathitiki i sinedria kai to kormara sou tha kanei ola ta ipoloipa, kai yes tha eisai kouklara after.Spiros speaking!
Το dollar kala paei auti tin periodo, so when you visit Greece feel free to visit a Greek Reflexologist! Very best reflexology and very good price (euro εεεεε! drachma no more!).....remember me ..Spiros.

Δεν υπάρχουν σχόλια: