Google Website Translator Gadget_________ ATTENTION "Αγγλικά" is ENGLISH !!!!!

Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

O πιο διάσημος Ιατρός των ΗΠΑ προτείνει να κάνετε μασάζ στα πόδια σας την επόμενη φορά που θα αισθανθείτε κουρασμένοι ή στρεσαρισμένοι.












Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Δρ। Μεχμέτ Οζ μιλάει για τα οφέλη της Ρεφλεξολογίας, το έκανε και στην εκπομπή της Όπρα την ώρα που της μάλαζε τα πόδια στις 9:14 PM PDT, 21 Μαΐου , 2007
Είναι Professor of Surgery, στο Columbia University. Ενώ εργαζόταν στα πόδια της είπε ότι είναι φοβερή μέθοδος για να ανακουφίσει την ένταση. Η Όπρα απάντησε “Αυτός είναι και ο λόγος που η Ρεφλεξολογία είναι φανταστική.” "Αντέδρασε στην μάλαξη του Dr. Oz με τα μάτια της να γυρίζουν και αναστεναγμούς απόλαυσης.”
O Dr. Oz συνέχισε δηλώνοντας, "Ο κάθε ασθενής που θα χειρουργήσω στο New York Presbyterian Hospital δέχεται συνεδρία Ρεφλεξολογίας ..."
Ο Dr। Oz κάποτε έσωσε την ζωή ενός ασθενή με Ρεφλεξολογία όπως περιγράφεται στο βιβλίο του, "Healing From the Heart."



Στην ακόλουθη σύνδεση μπορείτε να διαβάσετε στα αγγλικά και να δείτε περισσότερα όπως για παράδειγμα τον ιατρό να χρησιμοποιεί βελονιστικά σημεία με δακτυλοπίεση।
http://www.oprah.com/health/Dr-Oz-Answers-Burning-Medical-Questions/8#slide



Grab Your Foot When You Feel Stressed

http://www.realage.com/tips/grab-your-foot-when-you-feel-stressed#

Όλο και πιο αποδεκτή φαίνεται ότι γίνεται η Ρεφλεξολογία και στον χώρο της συμβατικής Ιατρικής. Μάλιστα ακούγονται φήμες ότι σωματείο Φυσιοθεραπευτών ετοιμάζει ειδική επιστημονική ομάδα για να εντάξει όλες τις ΣΕΘ στην Φυσιοθεραπεία! Δηλαδή εκεί που χρόνια προσπαθούμε να γίνει η μέθοδος αποδεκτή σε λίγο μπορεί και να μας απαγορεύουν να την εφαρμόζουμε.......επαγγελματικά. Κάτι που έγινε με την Ομοιοπαθητική και Βελονισμό!

Ας είναι έτσι, εγώ στην διάθεση σας είμαι να σας βοηθήσω όπου μπορώ. Πολλοί βγαίνουν και λένε ότι κάνουν Ρεφλεξολογία απλοί άνθρωποι, φυσιοθεραπευτές και άλλοι, ενώ δεν κάνουν!
Έχω γνώση της κατάστασης και μελλοντικά θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: