Google Website Translator Gadget_________ ATTENTION "Αγγλικά" is ENGLISH !!!!!

Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Ρεφλεξολογία στις παγκόσμιες ειδήσεις!!!!

Στην Ευρωπαική πλευρά της Κωσταντινούπολης δημιουργήθηκε το πρώτο πάρκο Ρεφλεξολογίας με ημί - πολύτιμους λίθους παρακαλώ......ακούει κανείς στην Ελλάδα!!!!!!

Florya Sosyal Tesisleri
The rickety old suburban train from Sirkeci and Cankurtaran runs to this wonderful waterside park that shadows the Sea of Marmara and comes with all sorts of unexpected facilities, including the city’s first reflexology garden where you can kick off your shoes and give your bare feet a workout on semi-precious stones embedded in the ground.

http://www.sundayszaman.com/sunday/detaylar.do?load=detay&link=209014

Ένας δήμαρχος στις Φιλλιπίνες ο Peewee Trinidad επιδοτεί την εκπαίδευση κατοίκων στην Ρεφλεξολογία στην προσπάθεια του να αντιμετωπίσει την ανεργία!!!!
http://www.mb.com.ph/articles/254516/job-fairs-livelihood-training-pasay

Κάποιοι τυφλοί δείχνουν το δρόμο για επαγγελματική επιτυχία και με την Ρεφλεξολογία στις Φιλιππίνες!!!!
http://www.pia.gov.ph/default.asp?m=12&r=&y=&mo=&fi=p100421.htm&no=56

Το μπαρ Zara Tapas προσφέρει δωρεάν Ρεφλεξολογία εκτός από το παραδοσιακό δωρεάν ποτό στο ladies night event κάθε εβδομάδα!
http://timesofindia.indiatimes.com/life/parties/chennai/Party-bonanza-in-Chennai/articleshow/5877087.cms


http://www.cnngo.com/shanghai/play/bluffers-guide-shanghai-2010-expo-232721



Πιο συγκεκριμένα γράφει το CNN:



Αν οι γάμπες σας ξεκινούν να παθαίνουν κράμπες μόνο που κοιτάτε το χάρτη της έκθεσης, τότε αρχίστε να ψάχνετε για ένα από τα πολλά σημεία που προσφέρουν μασάζ στη Σαγκάη για μια γρήγορη θεραπεία Ρεφλεξολογίας (Συμβουλή: αν όλοι οι «θεραπευτές μασάζ" φοράνε κοντά παντελονάκια και δεν μοιάζουν να ξέρουν την διαφορά ενός σημείου βελονισμού από μια χειραψία, αυτό δεν είναι το είδος της βοήθειας που ψάχνετε). Ο αγαπημένος μας νόμιμος - φιλικός δρόμος μασάζ: Dagu Lu, κοντά στο Shimen Yi Lu. Η κάντε το με τον τοπικό τρόπο και έχετε το νου σας για τα μονοπάτια στρωμένα με βότσαλο στα πάρκα της πόλης: αυτά είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν στα πόδια σας ένα απαλό μασάζ καθώς περπατάτε πάνω τους.



Σε άλλο σημείο Εάν κουραστείτε πάρα πολύ, τρίβοντας τα σαρκώδες σημείο μπροστά από την πτέρνα σας πελματιαία ακριβώς κάτω από τον αστράγαλό σας μπορεί να βοηθήσει να ανακουφίσει πόνους χαμηλά στην πλάτη και πόνο στα κάτω άκρα σύμφωνα με την παραδοσιακή κινεζική ιατρική (TCM).

Επίσης προτείνουν αντί να ακριβοπληρώνετε για μασάζ και σπά υπηρεσίες να επισκεφτείτε τους τυφλούς επαγγελματίες της Σανγκάης.
http://www.cnngo.com/shanghai/play/five-most-overrate-shanghai-experiences-and-their-alternatives-300608



Στο Mayo Advertiser διαβάζουμε ότι η Ρεφλεξολογία προτείνεται κατά την εγκυμοσύνη και τοκετό για πολλά πράγματα όπως μείωση της πρωινής αδιαθεσίας, αδιαθεσία ημέρας και έμετο που υπάρχει πέρα των πρώτων 3 μηνών της εγκυμοσύνης στις εγκύους από το National Maternity Hospital, Holles Street, Dublin.



http://www.advertiser.ie/mayo/article/25055



Στην φωτογραφία βρίσκομαι με την Μαία - Ρεφλεξολόγο μας Γιώτα Μπακιρτζή, εργαζόμαστε στα πόδια της γυναίκας μου λίγο πριν έρθει στον κόσμο η Εβελίνα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: