Google Website Translator Gadget_________ ATTENTION "Αγγλικά" is ENGLISH !!!!!

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Δοκιμάστε αυτό για το κοινό κρύωμα!

Για την αντιμετώπιση του κοινού κρυώματος ή των λοιμώξεων του αναπνευστικού συστήματος σας προτείνω να δοκιμάσετε συμπληρωματικά την ακόλουθη απλή διαδικασία: να τρίψετε τα πέλματα σας γενικώς και/ή τις ανακλαστικές ζώνες του αναπνευστικού συστήματος με το γνωστό Vicks Vaporub ή κάποιο άλλο παρόμοιο προιόν [το συγκεκριμένο περιέχει μινθόλη - από μέντα, δυόσμο, πιπερώδης μέντα, κάμφορα - από το δεντρο Cinnamomum camphora, λάδι ευκαλύπτου, τερεβινθέλαιο - νέφτι που βγαίνει από το ρετσίνι και θυμόλη - από το θυμάρι] στην συνέχεια απλώς να ξαναβάλετε τις κάλτσες σας και να πέσετε για ύπνο.

Προσοχή - Φρόνημο είναι οι εγκυμονούσες να ενημερώνουν τον ιατρό τους πριν το χρησιμοποιήσουν αλλά επίσης υπάρχουν και οδηγίες να μην χρησιμοποιηθεί από παιδιά κάτω των δύο ετών λόγω του ότι έχει αναφερθεί ότι όταν αλοίφεται κάτω από την μύτη μπορεί να προκαλέσει συστολή των μικρών αεραγωγών των παιδιών.
Μπορεί να προκαλέσει επίσης: φλεγμονή στα μάτια, μεταβολές της νοητικής κατάστασης, φλεγμονή των πνευμόνων, ηπατική βλάβη, ή συστολή των αεραγωγών και αλλεργικές αντιδράσεις.

Ψάχνοντας το θέμα όμως περισσότερο βρήκα ότι έχει και άλλες χρήσιμες - "θεραπευτικές" ιδιότητες το 100 ετών σκευάσμα, μπορείτε να τις διαβάσετε (στα αγγλικά) κλικάροντας εδώ.

Η εταιρεία παραγωγής το χαρακτήριζε ως "Το μόνο πράγμα πιο δυνατό από το άγγιγμα της μητέρας."!

Εσείς (οι μητέρες και οι μπαμπάδες) χρησιμοποιήστε συνδυαστικά την δύναμη και των δύο στα πέλματα των παιδιών σας. Πριν τον ύπνο αλείψτε μία μικρή ποσότητα στα πέλματα τους γενικώς και μετά κάντε απαλό μασάζ στις ανακλαστικές ζώνες του αναπνευστικού συστήματος όπως βλέπετε στην διπλανή φωτογραφία - μπλε χρώμα. Ανώτερο αναπνευστικό - δάχτυλα, κατώτερο αναπνευστικό - μετατάρσια.

Όσοι γονείς επιθυμούν περισσότερες πληροφορίες και πρακτική επίδειξη, να επικοινωνήσουν με την γραμματεία του Natural Health Science τηλέφωνο: 210 9837344 και θα σας πουν πότε είναι το μαθήμα της Ρεφλεξολογίας για να έρθετε να σας πληροφορήσουμε, ΔΩΡΕΑΝ φυσικά!

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας.

Υπάρχουν αναφορές ότι αποτελεί χρήσιμη αγωγή ενάντια στις ονυχομυκητιάσεις.

Κάποιοι Ρεφλεξολόγοι θα απορήσουν με το "μέγεθος" των πνευμόνων στο πόδι πελματιαία - να κοιτάξουν τα βιβλία ανατομίας τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: