Google Website Translator Gadget_________ ATTENTION "Αγγλικά" is ENGLISH !!!!!

Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Υπερμαραθώνιος και 2ος Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος Φαλήρου.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 6ος Διεθνής Υπερμαραθώνιος της Αθήνας. Για τους σπουδαστές του Natural Health Science η εμπειρία μεγάλη αλλά και η εθελοντική συνεισφορά τους σπουδαία και σημαντική σύμφωνα με τους διοργανωτές.
Είχαμε και ένα σπουδαίο νεό ρεκόρ (έσπασε ένα ρεκόρ 18 ετών) από την Mami Kudo στον 48ωρό αγώνα!
Περισσότερα αποτελέσματα εδώ.

Τα αποτελέσματα της έρευνας θα καθυστερήοσυν λίγο λόγω του αυξημένου μου φόρτου εργασίας. Υπομονή.


Εχθές, 1η Μαϊού έγινε και ο 2ος Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος Φαλήρου. Λόγω ημέρας, η συμμετοχή μας δεν ήταν μεγάλη, το τελικό αποτέλεσμα όμως ήταν.










Αξιοσημείωτο είναι ότι στον συγκεκριμένο αγώνα έτρεξαν και δύο ξυπόλυτοι δρομείς. Ο Σπύρος Βλάχος (διπλανή φωτό) είχε την ευκαιρία να εργαστεί στα πόδια του κ. Στέφανο Κ. και να παρατηρήσει (και εμείς) από πρώτο χέρι τα πέλματα του ξυπόλυτου δρομέα.
















Ο ίδιος μας είπε ότι ότι τρέχει μερικούς μήνες ξυπόλυτος. Αποφάσισε να ακολουθήσει αυτό τον τρόπο τρεξίματος όταν διάβασε ότι εξαφανίζονται δρομικά μυοσκελετικά προβλήματα έτσι. Ο ίδιος το επιβεβαίωσε, εδώ και καιρό διάφορα ενοχλήματα έχουν εξαφανιστεί!














Το πέλμα του μετά από 21 χλμ φαίνεται στην διπλανή φωτογραφία!






Ρήξη του δέρματος δεν υπάρχει και του εξηγήσαμε ότι σε λίγο καιρό ακόμα, όταν σκληρύνουν τα πέλματα περισσότερο, η εικόνα θα είναι ακόμα

καλύτερη.


Σε 15 ημέρες θα είμαστε και στον 7ο γύρο της Νέας Σμύρνης.









Δεν υπάρχουν σχόλια: