Google Website Translator Gadget_________ ATTENTION "Αγγλικά" is ENGLISH !!!!!

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Οι εκδηλώσεις του ΣΕΡ και η ίδρυση της ομάδας εθελοντισμού.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΩΝ Σ.Ε.Ρ 1992
 
Αγαπητοί Συνάδελφοι σας ανακοινώνουμε τις εκδηλώσεις του Σωματείου μας, που ξεκινούν από 3 Σεπτεμβρίου. Περιμένουμε την ενεργή συμμετοχή σας :
 
1.  Στις 3 Σεπτεμβρίου στα πλαίσια των διαδραστικών συναντήσεων του ΣΕΡ θα λάβει χώρα εισαγωγική παρουσίαση της “Αγιουβερδικής Ρεφλεξολογίας ” της κ. Σάρον Στάθης από την Ελληνικής καταγωγής Μαρία Άρμστρονγκ – στα αγγλικά, θα υπάρξει διαδοχική διερμηνεία. Στον Εθνικό κήπο, ώρα συνάντησης 11 π.μ. στην κεντρική είσοδο επί της Λεωφόρου Αμαλίας – απέναντι από το μετρό Σύνταγμα. Τηλέφωνα: Ευγενία Δούλβαρη – 6937975470 Cosmote, Σπύρος Δημητράκουλας 6936163040 Vodaphone .
 
2. Σεμινάριο με την κ. Hagar Basis 15-16-17 Σεπτεμβρίου με διαδοχική διερμηνεία. (ART – Introduction to OIM techniques original Ingham method). Θα γίνει στο Π. Φάληρο στην σχολή Natural Health Science.

3. Υποδοχή και εγγραφή των νέων μελών του Σωματείου Ελλήνων Ρεφλεξολόγων καθώς και δωρεάν (για τα μέλη) διαδραστικό σεμινάριο με ομιλήτρια την κ. Λυδία – Άννα Καλατζή και θέμα «1η συνεδρία Ρεφλεξολογίας, Προσέγγιση», θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012, στις 6.00 μ.μ. στο γραφείο του Σωματείου, Σπαθάρη 2, Πολύγωνο.
4. Στα πλαίσια της εβδομάδας Ρεφλεξολογίας - Εθελοντισμός στον 2ο Αγώνα Δρόμου Ρεματιάς Χαλανδρίου σε συνεργασία με τον Δήμο Χαλανδρίου. Πληροφορίες εδώ - http://agonasrematiashalandriou.wordpress.com/
Επικοινωνία εθελοντών με Σπύρο Δημητράκουλα
 
5. Εβδομάδα Ρεφλεξολογίας  RIEN 24-30 Σεπτεμβρίου στο Eμπορικό κέντρο Avenue mall Λεωφόρο Κηφισίας 41-47, στον Παράδεισο Αμαρουσίου.
Επικοινωνία εθελοντών με Λεάνα Κωττάκη - lkottaki@yahoo.gr
 
6. Στις 20 Οκτωβρίου Κλινικό φροντιστήριο Ρεφλεξολογίας στο 14ο Συνέδριο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΕΡΙΟΧΙΚΗΣ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΠΟΝΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΗΓΟΡΗΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
 
7. Ομιλία της κ. Αφροδίτη Καψίλη τον Οκτώβριο στα πλαίσια των διαδραστικών συναντήσεων του ΣΕΡ- Ρεφλεξολογία και Eμμηνόπαυση - θα ανακοινωθεί η ημερομηνία.
 
8. Ομιλία της κ. Ευφροσύνη Στραβελάκη τον Νοέμβριο στα πλαίσια των διαδραστικών συναντήσεων του ΣΕΡ- Ρεφλεξολογία και σκλήρυνση κατά πλάκας- θα ανακοινωθεί η ημερομηνία
 
9. Στις 11 Νοεμβρίου – εθελοντισμός στον 30ο Κλασσικό Μαραθώνιο Αθηνών,
 
10. Γενική Συνέλευση του Σωματείου μας. Θα ανακοινωθεί η ημερομηνία.

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Με χαρά σας γνωστοποιούμε την ίδρυση της Ομάδας Εθελοντισμού του Σωματείου μας. Σκοπός της ομάδας αυτής είναι η διαχείριση εθελοντικών προγραμμάτων του Δ.Σ. δηλαδή προτάσεις για νέα εθελοντικά προγράμματα, οργάνωση των εθελοντικών προγραμμάτων που τρέχουν ήδη, οργάνωση των εθελοντών, παροχή συμβουλών και δικτύωση μελών που επιθυμούν να συμμετάσχουν στα προγράμματα.
Oργάνωση εθελοντών και δράσεων 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: Λεάνα Κωττάκη lkottaki@yahoo.gr
Πολύ σύντομα θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σε ειδικό group που θα δημιουργηθεί στο Facebook, και αργότερα σε ειδική σελίδα στο site του Σωματείου.
 Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ. του Σ.Ε.Ρ.