Google Website Translator Gadget_________ ATTENTION "Αγγλικά" is ENGLISH !!!!!

Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Ρεφλεξολογία στις ειδήσεις!

Ρεφλεξολογία για ογκολογικούς ασθενείς: 3 έως 5 μ.μ. σήμερα, Cancer Resource Centre, 926 Ridge Road, Munster, για εκείνους με διάγνωση του καρκίνου και των οικογενειών τους, δωρεάν ρεφλεξολογία, πρόκειται για την πρακτική της επεξεργασίας ολόκληρο του σώματος αγγίζοντας τα πόδια και μερικές φορές τις παλάμες, συνταγή από το γιατρό σας χρειάζεται, εγγραφείτε στο 836-3349.





Ο πιο αστείος γυναικολόγος είναι Τζαμαικανός και έμαθε Ρεφλεξολογία στον Καναδά!

Ο γυναικολόγος είναι γοητευμένος και με την ολιστική ιατρική και έφτασε στο βαθμό να πάρει πιστοποίηση στη ρεφλεξολογία από τον Καναδά με βάση το θεσμικό όργανο.

Οι ερευνητές του Πανεπιστημίου της Βόρειας Καρολίνας διαπίστωσαν ότι ο διαλογισμός έχει αναλγητική οφέλη που συνδέονται με τη δημιουργία μια χαλαρή κατάσταση του νου και την ενίσχυση της ικανότητας να μετριάσουν τις αντιδράσεις στον πόνο.
Άλλους φυσικούς τρόπους για την ανακούφιση του πόνου περιλαμβάνουν ύπνωση, μασάζ, ρεφλεξολογία και χειρισμούς χειροπρακτικής . Καψαϊκίνη κρέμα ή αλοιφή, καθώς και τα συμπληρώματα διατροφής που περιέχουν άρνικα, κουρκούμη, ιχθυέλαιο και sam-Ε μπορεί επίσης να συμβάλει στη μείωση του πόνου.
Το ιδιωτικό ιατρείο του Dr. David Digiallorenzo στα προάστια της Φιλαδέλφεια επικεντρώνεται στην Περιοδοντολογία, οδοντιατρική Εμφυτευματολογία, προηγμένη επανορθωτική διαχείρισης υποθέσεων και TMJ θεραπεία. Είναι μια μοναδική οδοντιατρική spa με δύο θεραπευτές μασάζ που ειδικεύονται στην ρεφλεξολογία, ρέικι, μασάζ, αρωματοθεραπεία και την ομοιοπαθητική. Αυτός ο συνδυασμός δημιουργεί μια χαλαρωτική, βέλτιστη ανταπόκριση επούλωσης.